Jan - feb. -marts - april -maj - juni 2010

29 juni.

Hjæææælp min hund er gået i dvale, Bacchus har ligget i gangen hele eftermiddagen, da jeg kom fra job kom han trissende ud for at sige hej, men det tog ham ikke lang tid at finde tilbage til gangen for at lægge sig igen, jeg kunne jo godt se, at det med tur gad Bacchus bestemt ikke, så jeg kunne lige så godt køre ud at handle. Hen på aftenen er der dog kommet lidt mere goo i ham. Vi gik en lille tur ind til naboen lige før Arne kom hjem og da han hørte bilen der inde fra var han med det samme på dupperne, åh jo så var det jo madtid og selvom han ikke havde været særlig aktiv fejlede hans appetit ikke noget.

                                  

Kiko kom også en tur, der er ingen tvivl om at hun havde håbet på en gåtur med Bacchus, men han gik stadigvæk og svedte, så de måtte gå tur alene i dag.

Men da kl var godt 20 syntes jeg nu nok at det var tid, selvom det stadig var meget trykkende, jeg kaldte op til pigerne for at høre om de ville med, jo det ville de skam begge to, ja hvad mere kan en mor ønske sig :-)

Vi kørte ud til skoven der gik vi en kølig dejlig aften tur, mens vi gik der var der en masse torden bulder i det fjerne, pigerne syntes det var helt uhygeligt at gå der, men Bacchus lagde ikke mærke til at det buldere nogen steder, for han nød bare turen i fulde drag.

                                                            

                                     

Bacchus har også lige været en tur på have bordet for at blive børstet godt igennem,  jeg vil godt lidt i bund nu og så er det også snart badetid, han trænger efterhånden, men det må vente for nu er det ved at være sengetid også selvom Bacchus lige nu går rundt og hygger sig. ja det tro da pokker at han er frisk nu når han har sovet hele dagen.

                                                         

28 juni.

Mens en del andre har været til verdens udstilling fører Bacchus et noget mere tilbage lænende liv, der er for at sige det mildt ikke meget krudt i ham, for han syntes da godt nok at det er blevet varmt og da vi var i haven igår eftermiddags valgte han at være indedørs imens, vi har ellers mange skyggefulde pladser i haven som han kunne have valgt. Eftermiddags turen blev derfor først gået ved aften tid, jo den nød han da, men det var uden ræs og ballade og da vi lavede et indkald foregik det i lunte trav, nej så gad vi ikke bruge bruge mere tid på det.

              Tilgengæld blev der brugt lidt mere tid da der skulle puttes hos far

         

              

Jeg fik også børstet ham i går,,jeg syntes nemlig ikke rigtig at han kan komme af med sin vinterpels, selvom jeg fik pels af i store mængder, er der stadigvæk meget.

                          

Ja hvis man ikke lige ved det tror man faktisk at de to er bedste venner, det kan jeg også godt love for, at det vil Bacchus rigtig gerne være, men Mulle lader sig ikke sådan duperer af hans charme. Få sekunder før dette billed hvæsede hun ham lige op i hovedet, men Bacchus nye taktik er at blive stående, som om han sagde hvæs bare, men jeg har lov til at stå her. Mulle blev vist også lidt forundret for hun opgav helt sit hvæseri og så stod de der snude mod snude et øjeblik, men tilsidst  trissede Bacchus hen og lagde sig 

                                  

                        

Pigerne har fået ferie og det nyder Bacchus, men her i dag ringede Amalie lige ud til mig og sagde "ved du godt at Bacchus halter",nej det viste jeg virkelig ikke noget om, jeg spørger en masse ind til det og hun siger, at det er højre forben, men hun kan ikke se noget under poten og han virker ikke øm når hun trykker og bøjre benet, ja så var der jo ikke så meget at gøre end, at vente til jeg kom hjem, ja jeg begynder at tænke på hvad det dog kunne være og så husker jeg lige pludselig, at jeg  var efter Arne i går fordi han ikke nåede at tage fra da Bacchus hoppede ud af bilen. Ja det kunne jo godt have været der han havde trådt forkert, jeg beroligede mig selv med, at det ikke kunne være så slemt og heldigvis har jeg vist ret, for jeg har overhovedet ikke set noget halteri efter at jeg er kommet hjem. Hurra for det.

                                           

26 juni.

I dag er der ikke sket så meget, Bacchus har næsten måtte passe sig selv, for jeg har haft så travlt, heldigvis har Amalie været hjemme det meste af dagen og de to har hygget sig og Bacchus virker nu  meget glad og tilfreds alligevel. Det er vist bare mig der syntes der mangler noget så i morgen hvor det er lørdag vil jeg op inden solen varmer alt for meget og så skal vi en lang god tur i skoven. Det er på trods af, at det nu er tæge tid, det har jeg da måtte sande, jeg ville nu ønske at jeg lige kunne blive drybet i nakken for i onsdag havde jeg to tæger på mit ben, men ikke nok med det i dag sad der en i mit maveskin uff, jeg har også været så dum at have bare ben i skoven. Så i morgen er jeg iført støvler strømper og langebukser.

       

24 juni.

Her går vi og sukker efter den længe ventede sommerferie og nu må man sige, at vejret er blevet sommeraktigt, dejligt, men ikke rigtigt Berner vejr, Bacchus puster og stønner ihvertfald med det samme, at han opholder sig i solen og der er bestemt ingen grund til at bevæge sig mere end højst nødvendigt mener han.

                                           

                              

Her har vi travlt med at lave havebassin, for sådan to ikke have mennesker som os er det næsten et  uoverskueligt projekt. vi lavede bassinet første gang for omkring tre år siden, der var vi flere måneder om det, men til sidst tog det form og det blev havens stolthed. Men nu var det blevet utæt, måske var det da Bacchus en vinterdag gik igennem isen, vi ved det ikke, men vinteren havde ihvertfald fået det til at ligne et mudder hul. Her i weekenden tog vi så den gamle dug af og lagde en ny, et par aftner er så gået med at lave kant og i dag er der sørme kommet guldfisk i, jo jeg er tilfreds med vores næsten færdige projekt have bassin

                                   

Amalie tager sig en velfortjent slapper og hygger med Bacchus,

hun er den bedste hjælper der findes

                                

            

Bacchus nyder at vi arbejder i haven og han følger med på tæt hold som nu da jeg lå på alle fire og lavede kant blev han ved med at ligge sig helt tæt op ad mig og når jeg så var nød til at sige til ham, at han skulle flytte sig, så jeg kunne komme til, flyttede han sig kun lige akkurat en halv meter og inden længe var den gal igen,  ja det havde jeg meget sjov ud af.

Se bare hvor fint det er blevet

          

               

Fisken med det hvide hoved er døbt Amalie fordi den er så smuk

                                             

                               

Vi skulle ud til Arnes bror med lidt planter, lille Balla vokser godt, Baloo er bare så glad for sin søster og Milla kan dog stadigvæk have Bella på skødet.

                                

                                

                                

                                

                                   

Her til aften gik vi lidt sen tur på grund af solen, da Amalie og jeg går er Arne ikke kommet hjem endnu og da vi næsten er hjemme møder vi Annie og Kiko, vi kan næsten fornemme på Bacchus, at han tænker bare de nu ikke finder på, at vi skal ud på lang distance, Annie siger derfor højt til Bacchus " Skal du hjem til far, er far kommet hjem, hun har nemlig set bilen er kommet og det kan nok være, at Bacchus begynder at trække i snorren. Så vi må hjem og sjovt ser det ud for han løber hurtigere og hurtigere jo nærmre vi kommer huset og Amalie der er i den anden ende af linen er ved flække af grin

                

                                       

Der er ikke meget der kan forskrække Bacchus, hverken skud, fyrværkeri, tordenvejr får ham til at reagere, men jeg har lige netop givet ham et chok så han lettede, han lå  midt på køkken gulvet halvsovende  og fedede den, jeg stod lige bag ham ved køkkenbordet, så tog jeg en cola, skruede låget af og flasken sagde pssssssss og jeg skal love for at han lettede og så sig omkring, ja jeg må tilstå, at jeg grinede af ham og sagde rolig nu, mor skal bare have sig en tår cola. nå det var så ok og Bacchus lagde sig igen. Men det var da pudsigt, for det er da godt nok en meget velkendt lyd her i huset.

                                       

Ynglings pladsen med indbygget hoved holder - smart

Her er byens bål fra igår stort, flot og meget varmt.

 

23 juni.

                                                   

Et stort kryds i min kalender er sat, for min søde dejlige store pige gav sig tid til at gå en hygge tur med Baachus og mig.

 

Det var Bacchus bestemt også meget tilfreds med, han blev noget kåd og da Ann-Sofie kaldte ham på plads, ræsede han afsted mod hende og glemte alt om at stoppe, så Ann-Sofie fik en mavepuster så hun knækkede sammen og landede oven på Bacchus, det så meget voldsomt ud og jeg blev noget forskrækket, men Ann-Sofie var færdig af grin for der skete ikke spor.

  

Vi går og hygger og leger lidt med Bacchus, men han er lidt doven, på et tidspunkt vil Ann-Sofie have han til at gribe en godbid med munden som hun kaster mod han, jo han gjorde da nogle forsøg, men Ann-Sofie syntes godt nok at han var dårlig til det, men jeg tror nu Bacchus tænkte, at det var Ann-Sofie der var dårlig til at kaste.

      Klar

 

Parat

ups en forbier

17 juni.

I dag da Bacchus og jeg skulle på tur, kaldte jeg op til Amalie og spurgte om hun ville med, svaret lød, hvor langt går vi, hun har allergi over for lange ture og hun kender jo sin mor, så jeg svarede hurtigt det må du bestemme, men uha det var et svært spørgsmål og jeg stod og tænkte hvor vi havde gået sidst og så tænkte jeg, at det var da egenligt længe siden hun havde været med på en tur, hun havde jo også lige været på lejrtur og haft travlt med veninderne her på det sidste og jeg siger så "du har da slet ikke været ude i den nye skov med den smukke sø" nå nej siger Amalie og vupti så var hun klar. Da vi kører der ud, kommer så det kendte spørgsmål, mor er det en lang tur, ja det er jo svært at svare på for jeg syntes jo bestemt ikke den er lang, men der har vi jo til tider delte meninger.

Da vi kommer ud i skoven er der masser af ræs i Bacchus og der er dejligt skyggefuldt at gå, det første stykke inden vi kommer ind til søen, syntes Amalie nu ikke der er noget særligt ved og det kan hun have ret i, det er ikke anden end en almindelig skovvej, men så dejer vi ind af en lidt smattet smal sti, hvor skoven er hel tæt så der er lidt hule agtigt, det er også her at  Bacchus en hel masse gange ræser afsted, for så at vende om og ræse tilbage til os og der får han en godbid af Amalie,  det syntes de er rigtigt sjovt.

                                                                

Da vi næsten er ved søen, sætter vi Bacchus på plads hos mig, Amalie små løber godt der ud af  til vi ikke kan se hende mere og så gemmer hun sig og kalder Bacchus, han løber som er han skudt ud af en kanon, da han kommer op i nærheden af hende kan han ikke se hende, men Amalie kan godt se ham, og hun ser, at han står stille længe og kigger rundt tilsidst kan man se, at han er lige ved at miste modet og så går han to skridt frem og så vil glæden ingen ende tage, for der står hun jo - åh han er så glad.

                      

Da vi kommer til søen kan Amalie godt se, at det er en hel unik tur, for her er bare så flot og når hun går der og leger med Bacchus og vi klikker løst med kamaret, tænker hun ihvertfald ikke på om turen er lang eller ej.

                                                    

            

                             

                                                      

Vi kommer også lige forbi den anden sø, jeg gasser så lidt med at vi også lige skal en tur omkring den, men Amalie kan nu godt hører at jeg gasser hende, men vi skal ihvertfald lige en tur ned til breden for hun må lige se det smukke svane par med unger, lige da vi kommer der ned ser vi at hejren også er der, jeg når lige at tage et billede inden den letter, det er ikke tydeligt med den står lige midt i billedet lige oppe over grenen

                            

Den lille svane familie var der også, vi tog en masse billeder af dem, men de var lidt for langt væk og solen var meget skarp, så de er ikke blevet så gode, men her er det bedste.

                

                                     

Vel hjemme igen var der tid til en slapper i sofaen først sad han lidt hos Amalie

Så skulle han lige putte lidt hos mor

og tilsidt gøre sig til hos far

jo ham Bacchus forstår at dele sol og vind lige :-)

 

15 juni.

Tiden går og det er snart mange ture siden af der er kommet lidt opdatering, men tit er intet nyt da heldigvis godt nyt, og det er lige hvad det er for her går alting bare sin vante gang.

I dag har Bacchus og jeg været en god tur i skoven, det var en af de ture hvor vi begge bare gik og fes den af og nød naturen, med alt den regn vi har fået i den sidste tid var der temmeligt smattet, men jeg næsten svævede af sted i mine nye fine gummi støvler, jeg havde nemlig været oppe at købe et par gode, for efter at der var gået hul i det trejde billige par besluttede jeg mig for, at jeg nu ville købe nogle rigtig gode.

Med til støvle historien skal i næsten høre om da jeg var oppe at købe dem, expedienten var lidt kong smart og jeg blev hurtigt træt af ham, for pludselig var det som om jeg slet ikke kunne købe de støvler uden af købe en speciel spray, uha det var jo naturgummi støvler og da de skulle bestilles hjem i min størelse, siger jeg ja ja jeg kommer og køber den spray en anden dag og han slutter af med at sige du kan da købe den når du kommer og henter støvlerne. Nu kommer det fede så for da jeg kommer idag for at hente dem er det så en anden expedient og alt imens han finder støvlerne frem kommer den anden (Kong smart) meget anmasende hen og siger hen over hovedet på mig, "sælg hende lige en spray, jeg har talt med hende om det", jeg blev lidt paf men så siger min nye søde expedient, det er nogle super gode støvler du har købt, dem bliver du glad for og det er rigtigt at de kræver lidt vedligeholdelse, du kan købe sprayen, men du kan også en gang imellem, når du syntes de trænger, lave en blandning af vand og sæbespåner og så lige vaske dem med det, så har du støvler i mange år" jeg takkede for rådet, som lige var vand til min mølle hi hi

                             

                                                              

Vores kat Mulle styre Bacchus med spidse poter og jo tak det ved Bacchus alt om så han går altid på liste poter forbi hende, men her til aften blev de nu så gode venner, at de kunne spise af samme fad, for efter maden var der en lille rest lasagne tilbage, så jeg forbarmede mig og stillede det ud på Bacchus madres, Mulle løb til fadet, Bacchus stod og kiggede på Mulle og så op på mig, jeg sagde værsgo, men Bacchus kiggede igen lidt på Mulle som ville han sige, nej mor hun bliver bare sur, jeg sagde så igen lidt mere bestemt værsgo og så vågede han pelsen og minsandten ja så stod de der og spiste side om side, det var  store sager.

              

                                                

10 juni.

I går var jeg så træt da jeg kom fra job at jeg besluttede min for at tage et lille hvil inden gåturen, da Bacchus var hvalp holdt han et være hus på sådan dage da han næsten ikke kunne vente, men nu tager han det i stiv pote, jeg åbnede havedøren så han bare kunne gå ud, men nej han lagde sig pænt og ventede, efter en lille times tid fandt han helt tilfældigt en tom cola flaske, som han kom spakulerende ind i stuen med, satte sig op i den anden sofa og lavede dejlige klikke lyde. Jeg begyndte så at misse lidt med øjnene og Bacchus var strask ved min side logrede med halen og gabte højlydt, jo jeg var ikke i tvivl om hvad han prøvede at fortælle mig.

                                       Nu har jeg da også ventet længe nok.

                          

Vi gik lige et smut forbi Annie og Kiko, jeg vidste ikke rigtigt om hun var på job eller måske havde de allerede været på tur, men ork nej Annie havde haft gang i slåmaskinen og de havde ikke været på tur endnu, ja så var det jo bare med at komme afsted.

Vi gik lidt der ud af, vidste ikke rigtig hvor vi skulle tage hen, men så siger Annie vi kan da gå over til gården hvor Fie og Mille bor, det var en god ide´for det var nu også længe siden at vi havde været denne vej.

                                                       Trip trap træsko

        

         

Da vi var kommet til gården kommer Fie os løbende i møde, vi plejer at gå lige ud for at komme ned til søen, men denne gang får  jeg sådan en god ide´(syntes jeg selv) at vi lige kunne  gå ind igennem fårfolden, for at komme hurtigere ned til søen, Annie og Kiko er med på den med det samme, men Bacchus stopper op og ser hel forkert ud, som om han tænker, "Nej nu er I da blevet hel tossede, vi har da aldrig været den vej, tror du nu også at det går an" jeg kalder og lokker, men han kommer først med da jeg går tilbage for at hente ham. Måske var det ikke så smart at gå den vej alligevel, for fårerne havde jokket stien til en stor pladder pøl og det var ikke nemt at gå der.

        

            

                                           

Men ned til søen kommer vi da, der er så smukt og hundene hygger sig og da vi kommer til en bade bro må Bacchus og Fie lige ud og soppe, men der sætter Kiko grænsen, hun får på en eller anden måde ikke engang beskidte fødder af sådan en tur, Bacchus derimod, han lignede en stor pladder bølle da vi gik hjemad. 

På gården har de fået tre smukke heste og grisene så ud til at hygge sig

          

 Tilbage ved gården er lille Mille kommet ud, og Bacchus møsser hende lidt

                                                  

 

                          

Her den anden dag da Bacchus ventede på far stod han inde på kontoret ,der kan han netop se over vindueskarmen, da jeg åbnede vinduet, hoppede han op med forbenene, han nyder at stå der og kigge, det er der ikke noget nyt i det har vi gjort så mange gange før, men da Arne kommer hjem, springer han pludselig op i vindueskarmen med alle fire ben og havde jeg ikke stået der, tror jeg han var hoppet ud af vinduet.

                                      

Det var lidt vildt med en berner i vindueskarmen, og jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis han var hoppet ud af vinduet, nej det var ikke så godt, og jeg fik ham da også hurtig ned.

Det var også den dag jeg havde inviteret Annie og Kiko på skovtur, da vi kører der ud af siger jeg til Annie, at i dag må hun bestemme hvor vi skal hen, hun rømmer sig lidt og siger "vi kan da godt tage ud til det nye sted.

       

Ja vi er altså blevet helt vild med den skov og vi har døbt den Cloude Monet skoven. Vi blev igen hel betaget af den skønne natur, først gik vi rundt om den store sø, der var åkanderne så småt begyndt at springe ud og da vi kom hen til den anden sø kunne vi altså ikke dy os for at forsøge om det var muligt at komme rundt om den også, Kameraet havde vi ikke med, men tilsidst måtte jeg have mobilen frem, selvom den er noget sløv på aftrækkeren fik jeg alligevel nogle ganske gode billeder.

       

                               

              

                                

       

                                            

                                              

9 juni.

Hjæææælp min hund er gået i dvale, Bacchus har ligget i gangen hele eftermiddagen, da jeg kom fra job kom han trissende ud for at sige hej, men det tog ham ikke lang tid at finde tilbage til gangen for at lægge sig igen, jeg kunne jo godt se, at det med tur gad Bacchus bestemt ikke, så jeg kunne lige så godt køre ud at handle. Hen på aftenen er der dog kommet lidt mere goo i ham. Vi gik en lille tur ind til naboen lige før Arne kom hjem og da han hørte bilen der inde fra var han med det samme på dupperne, åh jo så var det jo madtid og selvom han ikke havde været særlig aktiv fejlede hans appetit ikke noget.

                                  

Kiko kom også en tur, der er ingen tvivl om at hun havde håbet på en gåtur med Bacchus, men han gik stadigvæk og svedte, så de måtte gå tur alene i dag.

Men da kl var godt 20 syntes jeg nu nok at det var tid, selvom det stadig var meget trykkende, jeg kaldte op til pigerne for at høre om de ville med, jo det ville de skam begge to, ja hvad mere kan en mor ønske sig :-)

Vi kørte ud til skoven der gik vi en kølig dejlig aften tur, mens vi gik der var der en masse torden bulder i det fjerne, pigerne syntes det var helt uhygeligt at gå der, men Bacchus lagde ikke mærke til at det buldere nogen steder, for han nød bare turen i fulde drag.

                                                            

                                     

Bacchus har også lige været en tur på have bordet for at blive børstet godt igennem,  jeg vil godt lidt i bund nu og så er det også snart badetid, han trænger efterhånden, men det må vente for nu er det ved at være sengetid også selvom Bacchus lige nu går rundt og hygger sig. ja det tro da pokker at han er frisk nu når han har sovet hele dagen.

                                                         

      

                   

 7 juni.

En super god weekend er gået med udstilling i Bøsøre, forventningerne var tårn høje efter det fine reultat i Hillerød, vi troede jo nærmst at træerne voksede ind i himmelen, så da det blev til 2 gange very good blev vi lidt skuffet, for vi kan nu bedst lide farven lilla :-)

                                                              

                   

                                                                   

                  

                                                                 

Men der var andre der kunne præsenterer flotte resultalter bl.a glæder det os utroligt meget at Nemo fik excellent og en flot 3 plads, Oliver fik excellent, Berta excellent og en 4 plads og en af Bacchus hvalpe fik sørme en 1 plads i hvalpeklassen jo der var nok at glæde sig over.

                                                             Smukke Nemo

                 

                                                               Glade Oliver

                                                        

                                                               Skønne Berta

                   

                                                                     Junior Baloo fra hvalpeklassen

                                                      

                                      

Herligt var det også, da Bacchus lille hvalp Bufas kom og hilste på, af en eller anden grund står han bare mit hjerte særligt nær, han er ikke til at stå for.

                                                                  Lille Bufas

      

                             

                                                    Super dejlig hyggelig weekend

                             

                                                   

                              Da vi kom hjem slukkede Bacchus lyset på øverste etage

                                                          

men det er der vel ikke noget at sige til for det har jo også været tændt hele weekenden. I dag har han kun haft det tændt på vågeblus, det er blevet til en lille hygge gåtur med Kiko for vi er alle lidt matte i sokkerne efter alle de gode oplevelser.

                                               

3 juni.

Bacchus har været på havebordet igen og er blevet børstet godt,Amalie var børste assistent og fotograf :-)

               

                 Hallo der ude, se bare jeg bliver for lækker ;-9

               

                 uhm bliv endelig ved med at børste mig ned af ryggen

               

                    men se at blive færdig med mine øre tak

               

                ja du er for lækker og gi du den bare gas i ringen her i weekenden :-D

 

2 juni.

Ja så er dagens program nået, jeg troede ikke rigtig det var muligt, for der var både træning og badning på programmet. Da jeg kom hjem kørte Annie og jeg en tur i skoven med hundene, for selvom aftens program var lidt presset, skulle Bacchus ihvertfald ikke snydes for hans gåtur, vejret er jo blevet skønt og skoven var dejlig skyggefuld at gå tur i.

                                   

Da Arne kom hjem var det så afsted til træning, det var sidste gang inden sommerferien, ialt 19 hund var mødt op og endnu flere fører. Der var lagt op til sjov, så ni poster var lagt ud, hver post skulle så løses enten af de firebenet eller af de tobenet. Jo det var sjovt og hyggeligt, Bagefter var der kaffe og kage og præmie til alle hold, Bacchus fik 3 gode hundepølser, det er nu ikke så dårligt at have med i tasken, når vi på fredag drager til Bøsøre.

                     

                   

                

                     Bacchus er klar og Arne kan roligt tage snuderemmen af, for den er hel unødvendig.

                

                    Bacchus laver zig zag mellem keglerne

                

                 I denne øvelse skulle Bacchus danse og Arne synge hi hi

              

              Der skulle vises tænder

                            

                           - og Amalie holder styr på resultaterne, jo der var nok at gøre.

                              

          Vel hjemme igen blev der badet til den store guld medajle,og nu er Bacchus gået til køjs 

                                                                 

30 maj.

Kiko´s overnatning gik rigtig godt, hun ville sove i køkkenet selvom vi havde stillet hendes kurv klar i soveværelset

                                   

Da Bacchus  kl 6 ville ud i haven, kom hun listende op i sengen til mig, uha det var hyggeligt, ja der lå hun såment til den blev 9. og da Bacchus kom ind fra haven reagerede han slet ikke på at hun lå i sengen, nej det var da helt naturligt at hun lå der, han lagde sig godt tilfreds på hans egen ynglings plads, men vi skulle bestemt ikke have lov til at ligge der og råhygge for en hvis person, der savnede Kiko kom anmassende kl 9 og det på trods af at Annie slet ikke er morgen menneske. hi hi 

                                            

Ved 10 tiden var det så tid til en gåtur, vi blev ret hurtige enige om at vi skulle ud til det nye sted, der var jo heller ingen grund til at trætte Bacchus med en gåtur langs vejen når han nu hellere vil køre til skoven hi hi. Jeg må sige det er et helt fantastisk sted, fredsfyldt, smukt og fuld af dyreliv, Vi sad på to stubbe og kiggede ud over søen i lang tid, fuldstændig som at sidde i en anden verden og vi så et spætte par der var i fuld gang med at fodre unger i et hult i træ, vi opdagede det ved at ungerne pippede så højt, at vi troede det var en bilalarm der var gået igang inden i træstammen, da vi så stod og kiggede så vi spætte mor og spætte far komme og fodre dem ind i hullet.

Der er to søer i den nye skov, vi har kun været rundt om den ene, så idag skulle vi lige hen til den anden, bare lige for at se om man også kunne komme rundt om den, det var ikke så nemt, men vi kom da ned til bredden og der så vi et svanepar med to unger, det var også et meget smukt syn.

                                 

Da vi kom hjem måtte Annie lige være børste assistent, for Bacchus skulle børstes godt, for jeg mener at det er godt at børste over nogle dage inden han skal i bad og det skal han snart for vi varmer lige så småt op til udstillingen i Bøsøre her i den kommende weekend.

Vi har for iøvrigt fået plads nr K31, og hvis skulle have lyst til at slå vejen forbi, så er I meget velkommen.

                               

Her i eftermiddags kom så min elskede mand og mine skønne piger hjem fra Kanotur, de har haft en kanon godt tur, i kanoerne var det gået godt og de var ikke faldet i vandet, selvom det havde været tæt på et par gange.

                                                  

Fredag aften havde Ann-Sofie fanget en mega stor fisk, en Sandart 68 cm og ca 3,5 Kg. Det havde været helt vildt og lørdag havde de spist den og den havde smagt fantastisk godt.

                                                                 

Bacchus blev meget glad da alle kom hjem :-) aftensmaden gav far lige som det skulle gøres, ingen kan give mad som Arne, han giver det med en entutiasme som kun han kan gøre og det er til stor glæde for dem begge.

                                                                          

29 maj.

 

Bacchus og jeg er blevet betroet, at passe Kiko i dag og jo det er vi meget beæret over, for vi er faktisk de første der har fået lov til det.

 

               

                                         

Jeg må sige, Kiko klare det nu godt, hun har både spist, drukket og været på tur. Hun har trissede lidt rundt og hun ved ikke rigtig hvor hun skal ligge sig, men hun har hver gang valgt, at ligge sig på måtten ved døren, det er helt tydeligt, at hun kan godt lide at være her, men hun mangler sin mor.

 

                                     

 

                         

 

Vi startede dagen med en god lang gåtur sammen med Annie og Kiko og Bacchus er altså noget af en skuespiller, for da vi gik de 2 km langs vejen ud til skoven, kunne han næsten ikke slæbe sig af sted og denne gang var det altså først på turen og meget pudsigt var han fuld af krudt da vi nået skoven og markerne. Annie og jeg tror simpelthen ikke han gider, at gå på det kedelige stykke vej. Jeg ved godt, at vi tit køre i bilen det lille stykke vej fordi jeg ikke gider gå der, men Bacchus syntes åbenbart også det er bedre at tage bilen. Han er altså til tider begyndt, at blive lidt for magelig anlagt.

 

                                              

 

Da turen var slut gik Annie hjem og Kiko kom med os og hun bliver først hentet i morgen. Jo det er en stor dag, at Kiko sådan skal sove ude.

 

                                                  

                                                        

28 maj.

Endelig fredag, jeg har set frem til en dejlig weekend, hvor kun Bacchus og jeg er hjemme. I går tog Arne og pigerne på kanotur i Sverige, sammen med 25 andre.

Ja så er det, at man kan gøre hvad der passer en og det gør vi også :-)

Efter at jeg lige havde slappet lidt af efter job, gik Bacchus og jeg os en tur, vi undlod at tage bilen men gik ud til skoven og hjem af et par marker, skøn skøn tur.

Turen var på omkring 3 km, så der var godt tempo på hele vejen rundt og humøret var højt.

Da vi kom hjem gik der ikke lang tid før Bacchus begyndte, at spejde ud af vinduet efter Arne, han får jo altid sin aftensmad når Arne kommer hjem, men i dag måtte jeg jo træde til, det er nu ikke helt det samme, det er tydelig at se på Bacchus, men det havde jeg råd for, for en lille skefuld leverpostej ned mellem pillerne, tøede han hurtig op og spiste med stor lyst.

 

                       

 

Her først på aften bliver det pludselig mørkt, himmelen lukker fuldstændigt, jeg rejser mig og går hen til vinduet og åbner det og jeg kan se det trækker op til uvejr, Bacchus kommer hen til mig og hopper op med forbenene i vinduers kammen og kigger også ud. Lige med et kommer der et lysglimt og lige bagefter et kæmpe tordenskrald. Jeg følte ligefrem, at det kom lige over hoved på os. Jeg troede godt nok, at Bacchus ville blive forskrækket eller ligefrem bange, men nej han var fuldstændig ligeglad, og han havde ikke travlt med at flytte sig, så jeg kunne få lukket vinduet igen, nej han syntes det var vældig spændene at kigge ud, så nu ved jeg i hvert fald med sikkerhed, at han ikke er bange for tordenvejr

 

   

                                           

27 maj.

Her til aften mente jeg, at en god aften tur ikke var af vejen, så ved 19 tiden, gik vi en smuk, lang aften tur med Kiko og Annie, turen var på omkring 5 km.Hold op hvor var han morsom, han startede i et jævnt tempo, og de første 3 km var der godt gang i ham og han får nogle hyggelige ræserflip, men de sidste 2 km luntede han meget meget langsomt lige i rumpen på mig.

Resten af aften har han ligget og hyggede sig i haven og taget sig et velfortjent hvil, men nu er det ved at være sengetid, så jeg har lige kaldt på ham, men han er en skurk, for han kommer ikke før jeg begynder at gå ned mod ham, først der rejser han sig, for så ved han godt, at jeg er på vej ned for at hente ham.

 

                 

 

Bacchus blev snydt for sin træning i går, for hele Susåens Berner klub var inviteret (uden hund) til at se Næstved egnens dyrehospital, et helt nyt hospital, der lige er åbnet for en måned siden

Et rigtigt godt arrangement og fremmødet var da også stort, for omkring 35 Bernerfolk var mødt op, en enkelt havde dog hund med, nemlig Ina, hun havde taget en lille lækker hvalp med og sjovt nok var alle bare vilde med det lille vidunder der trissede rundt.

Dyrlæge Jens viste rundt og bagefter fortalte han om første hjælp og lidt om vacciner til hunde.

Alt i alt en god aften.

                                                    

23 maj.

                                      

Fra børn og fulde folk skal man høre sandheden siger man, men Bacchus er nu ikke bleg for at fortælle med hans memik og kropsprog hvad han mener. Her til aften går Bacchus og jeg en aftentur, det er en kort lille en og for at få pulsen lidt op leger jeg lidt med ham og løber op af nogle stejle skranter, for han skal ikke kun gå der og fise den af, det syntes han nu også er helt i orden og bagefter går vi lige så stille hjemad. Da vi næsten er hjemme, opdager vi, at Kiko og Annie har spottede os i den anden ende af markstien, da hun ser, vi har set dem slipper hun Kiko, som løber os jubelende i møde, det var så skønt at se, men Bacchus derimod syntes næsten at tænke, "åh nej ikke dem, de to er = længere tur" og ganske rigtigt jeg får jo hurtigt sagt, nej hvor hyggeligt skal vi ikke lige gå marken rundt, da Bacchus ser vi ikke går hjemad stopper han op og hele hans kropsprog siger "hey skal vi ikke bare gå hjem"  men nej vi lokker og kalder, ja så kommer han da også luntende og han går da med hele turen rundt, men vi var bestemt ikke i tvivl om hvad han mente om den sag, dem gad han godt nok ikke i dag og det var lidt syndt for Annie og Kiko, de er jo så glade for ham, ja jeg blev næsten flov over hans opførelse.

                              

Igår da Bacchus og jeg kom hjem fra en tur var nogle naboer og deres to drenge kommet på besøg, de to drenge er meget glade for Bacchus, han er såment også meget glad for dem, men til tider lidt for glad, så han engang imellem lige må have besked på hvordan man opfører sig, men igår havde turen gjort ham dejlig træt og han nød, at blive nussede af dem.

                                                

                                   

I haven har vi en redekasse, fra den er der blevet et lebent uden lige, så jeg kunne selvføgelig ikke lade være med lige at skulle lette taget for at se hvor mange unger der var, også selv om Amalie skældte mig ud og sagde "ih mor du skræmmer dem altså" nej nej jeg skal bare lige se. Så Amalie og jeg kigge ned og ups der lå sørme lille fuglemor. Vi tog hurtigt et billede og hængte kassen op igen og da fuglemor så fløj måtte vi lige kigge en gang til, men de små unger snork sov så det var faktisk umuligt at se hvor mange der var, ja så blev der taget et billede mere og de fik fred fra os, men måske kigger jeg lige en enkelt gang mere om et par dage :-)

                                                        Fuglemor og unger            

            

 

                                        

 

 

22 maj.

Dejligt det er weekend, vi har været tidligt oppe og haft hele den pukelryggede til brunch, Arne kørte et lille smut i skoven med Bacchus inden de kom og mens alle var her gik Bacchus ellers bare og solede sig mens alle hyggede sig, jeg ville lave æg og små pølser til morgenmaden, men Arne udvidede lige udgaven, for han mente bestemt at pølserne skulle grilles, så da alle kom kl 9 stod Arne ved grillen. :-)

                                          

                               

Den anden aften var vi lige et smut ude hos Arnes bror og familie for de havde fået en lille Shæfer tæve hvalp, hende måtte vi jo bare ud og se.

 og sød var hun ihvertfald og fuld af krudt.

                                          

                                           Kusine Milla viser stolt den nye hvalp frem

                                        

                                               

                 

                                            

                  -og Baloo var svært tilfreds med sin nye søster Bella, de hyggede sig rigtigt.

                                               

21 maj.

Her går det godt, igår var vi på den mest fantastiske tur, et helt nyt sted, selvom det ikke ligger langt herfra, faktisk kun 5 km og jeg ydermere er kørt forbi der hver dag de sidste 7 år når jeg har kørt frem og tilbage til job, jeg har ikke rigtigt set det som en skov, bare nogle træer på hver side af vejen, men da det er fra de par "træer" vi har fået vores brænde fra i år, fandt jeg ud af at der vist var til at gå der, men jeg fandt ikke rigtig ud af hvor langt man kunne gå. Derfor har jeg flere gange tænkt på, at Annie og jeg en dag skulle tage der ud og lufte vores hunde, men så går tiden jo bare og vi har jo også de tre store skove inden for 2 km, men det er jo altid sjovt at finde nye turer, så da Annie og Kiko sætter sig i bilen siger jeg ikke noget om mine planer, og da vi kører forbi der hvor Annie tror vi skal hen kører jeg bare vidre, Annie kigger lidt og siger til Kiko "vi bliver hvis bortført i dag" ja det blev de, men da vi holder derude er de helt med på at vi skal gå en hel ny tur. Da vi har gået et stykke tid kommer vi til en kæmpe skovsø fyldt med åkandeblade, det er et utroligt smukt syn og vi snakker om hvor vildt det må se ud når åkandeblomster springer ud. Kamaraet har vi selvfølgelig ikke med, men Amalie har jo lært os at vi bare tager nogle med vores mobil, og da vi begge har kamara i vores telefoner men aldrig bruger dem, står vi lidt og fumler, for hvordan er det nu de virker, men vi fik da taget lidt stemnings billeder bare se her.

                  

  

                                  

               

                              

                                                Meget smukkere fås det ikke

 18 maj.

Det var lige pludselig mange dage siden vi havde været på tur med Kiko og Annie , men i går var de klar lige da jeg kom fra job og det var Bacchus ihvertfald også, ja så det var bare om at komme afsted, vi gik en dejlig lang tur, vejret var skønt og begge hunde nød det i fulde drag.

Lidt komiske var det, at jeg var kommet afsted i vinterstøvler og Annie i forårssko og vi måtte sande at ingen af delene var egnet til turen, for mine fødder kogte af varme og det var temmelig smattet for Annies sko, vi plejer altid at have gode tursko på der kan klare hvad som helst, men lige igår var vi begge ivrige efter at komme afsted, så det var gået lidt stærkt.

Idag havde jeg sat næsen lidt op efter endnu en tur med dem, men da jeg kom hjem og skrev til Annie om de var klar, fik jeg svar om, at hun sad i personalemøde, hm siger vi bare, og så gik Bacchus og jeg selv en super dejlig tur. 

Lidt senere kom Kiko og Annie så på visit, og det var noget der passede Kiko, hun førte sig frem og opførte sig fuldstændigt som om hun boede her, der er ingen tvivl om, at de to hunde har meget glæde af hinanden, hun gik ned i haven og gnaskede løs på et af Bacchus kødben og da Arne kom hjem blev hun mindst lige så glad som Bacchus for at se ham, det var så sjovt at se. Bacchus får altid aftensmad når Arne kommer fra job og så fik Kiko da også mad, uha det var hyggeligt og efter maden måtte Bacchus så lige skynde sig ned i haven for at komme først ned til kødbenet, for jo det ben var pludselig blevet meget intressant.

                  

                                                    

 

                  

                                    

Her til morgen da jeg satte mig op i sengen og kiggede ud i haven, stod der to, som jeg nu nok vi betegne som temmelig nysgerrige

Se lige engang.

                              

                                 

Og den anden dag fik jeg dette sjove pletskud.

                                                                   

                                              

  

 

14 maj.

Åh det er så skønt med en helligdag og en ekstra fridag og Bacchus nyder bestemt også, at hele familien holder fri. Dagen startede da også med en skøn skovtur, Bacchus er glad og frisk.

                                               -og han er ikke til at stå for.                                             

                                              

             

                                                             

Efter morgenmaden kommer Ann-Sofie hjem, hun har sovet hos en veninde, glad og frejdig kommer hun ind og siger "jeg har taget billeder til din hjemmeside mor, det er stort, for Ann-Sofie har en alder lige nu, hvor man ikke er forvendt med meget opmærksomhed fra hende, udover når det gælder mad, tøjvask og penge hi hi

Men hun fortæller, at de har været forbi en gård, hvor der var to påfugle, en han og en hun og hannen var i fuld gang med at gøre sig til over for hunnen og flot så det ud.

        

Amalie siger så "skal du nu også til at skrive om påfugle" -  ja selvføglige skal der da skrives om påfuglen og så kommer det tørt fra hende "nå ja når du kan skrive om en sten kan du vel også skrive om en påfugl." ha ha

                       

Det har været stor rengøringsdag og alle er blevet sat i gang med rengøring, hele huset bære præg af 4 mennesker og en hund der flyver ud og ind af døren, det sætter sine tydelige spor.

På et tidspunkt da Arne fornemmer, at vi piger har helt styr på det indvendige kommer han ind og siger   " jeg tager lige Bacchus med ud i indkørelsen, for så vil jeg køre nogle trillebørfulde brænde ind" jeg syntes det er en rigtig god ide, for så er de da væk og Bacchus nyder at ligge der ude. 

Jo der blev kørt brænde ind, men der var også brug for en slapper og det kan de to godt finde ud af hvordan det skal gøres :-)

                                                        

              (og kære søster når du læser dette, ved du at vi har brug for jeres hjæp) ;-D

                                

Sidst på eftermiddagen var det så skovturs tid igen, Amalie gad ikke, men ville med, ja for mig var det ikke helt nemt at forstå, men med kom hun og en ting er sikkert hun nyder også de gåturer med Bacchus.

                                 

Vi ser en mega stor træstub, nok den største i skoven, stubben er så stor at der nemt kunne sidde 4 berner på den og så bliver der sagt "Bacchus op at sit" og vupti så sidder han der og troner. 

                                  

                                                 

                                                          

                                                      

 

12 maj.

Idag har Bacchus været til træning, desværre havde jeg ikke fået kamaratet med, men han gjorde det rigtigt godt, han havde lidt problemer med at lave nogle øvelser på steder hvor der havde ligget nogle høm hømmer, og selvom de var fjernet er man lidt sippet, men hvis man ser bort fra det, var det en rigtig god aften. Bacchus fik også prøvet at køre med en anden trækvogn end den han prøvede sidst, det var nu den rigtige trækvogn og den skramlede en del, men det påvirkede ikke Bacchus, han trak den fint rundt på pladsen.  

                              

Igår var Amalie og jeg på sådan en dejlig skovtur, man bliver høj over at skoven nu er så flot. Da vi kommer ned til søen via skoven får Bacchus lige lyst til at bade lidt, jeg siger strask til Amalie "øv vi skulle da have haft kamaratet med". Så siger kvikke Amalie "jeg har da min mobiltelefon" og så klikkede hun da et par billeder til hjemmesiden :-)

            

             

                       Ja super godt kamara de unge mennesker har i deres telefoner nu om dage.

          

                                      

Bedst som vi går der og hygger ser jeg pludselig en sten, ja en stor sten med hul i, det var et fund, for jeg samler nemlig på sten med huller i, problemet var bare at den var lidt stor, men med skulle den, vi går dog ikke langt før vi må skiftes til at bære den, for den var godt nok tung. Tilsidst kommer vi ud til vejen langt fra bilen og vi beslutter at ligge den der, for så at gå ned til bilen og køre tilbage for at hente den, for med hjem skulle den altså.

                                                                  Dagens fund

              

                                                           

10 maj.

Idag var jeg den første der kom hjem og Bacchus var i vældigt humør, så da jeg sagde tur var han straks parat og da vi gik ud satte han kursen direkte mod poloen.

                                                        Hurra skovtur

                                              

Vejret var skønt og skoven fantastisk smuk, Bacchus var helt i hopla, så jeg besluttede, at vi skulle lege lidt, han skulle op at sitte på alle de træstubbe vi kom forbi og den var han hel med på og efter at han havde været oppe, at sidde på den første gik jagten straks ind for at finde den næste.

Jeg fik en masse pletskud se bare her.

      

                             

        

                                                      

                                    

                                                        

                                 Super skøn tur og ja jeg er lidt skør, men vi havde det sjovt.

                                                         

9 maj.

Her går det godt, Bacchus nyder hverdagen herhjemme, vi har travlt med lidt af hvert bl.a. flækker vi brænde

                                               

                                                      meget brænde

                                               

Bacchus følger slagets gang, og fordi det forgår tæt på vejen har han lang linie på, men det er da helt iorden for han syntes det var super hyggeligt at følge med i hvad der sker i indkørelsen.

               

                            

Efterhånden er han bare så nem, han nyder at være med til det vi laver og han nyder sine gåturer og i disse gylle tider står den kun på skovturer, men det har Bacchus bestemt heller ikke noget imod. Så lige for tiden når der bliver sagt tur, er det lig med en lille køretur i mors lille Polo, ja selv Kiko har fået smag for den lille bil, de to er bedste venner og kan nemt sidde sammen i det lille bagagerum.

 

                                             

                                  

Hele weekenden har vi haft travlt i haven en masse skulle gøres, vi er ikke rigtigt kommet i gang med haven endnu, og jeg må sige, at den trænger da godt nok til en kærlig hånd og pigernes gamle legehus som de forlængst er vokset fra måtte væk, efter ombygningen af huset er det helt umuligt at få ud af haven så derfor besluttede vi at brænde det. Hold da op, sikke et bål.

            

          

En ekpoke var slut, Amalie syntes nu også det var lidt søgeligt mens vi og Bacchus sad og så til.

                                                             

Sjovt var det da også, da køerne pludselig stod helt oppe ved vores have for de syntes nu nok det gik lidt vildt for sig inden hos os, Bacchus er jo helt dus med dem og han gik ned og viftede vildt med halen ligesom for at fortælle "bare rolig venner, vi har helt styr på det"

                                                     

Ja så var det jo fint og så gik de igen.

                                                     

                                           

 

 

 3 maj.

Her går vi og soler os over det fine resultalt fra i går, Kiko er kommet med guffer og et stort tyggeben, de glæder sig meget på vores vegne og vi er så glade og stolte.

Vi bliver så enige om en lille gåtur, luften er tyk af gyllelugt, charmen ved at bo på landet, men vejret er pragtfuldt og vi går og hygger, vi kommer så til gården hvor hunden Fie og den lille gårdhund bor og alle hunde løber lidt rundt på markerne og så er det, at jeg lige får kigget på Bacchus, han ser da godt nok våd og skinnende ud, mærkeligt, men nej, det er ikke så mærkeligt for nu kan jeg se hvad det er, vi er nemlig lige kommet til en mark som er oversprøjtet med gylle og Bacchus har rullet sig i det,  lige da jeg har kigget den anden vej- ja åbenbart, lige der faldt sejersrusen fra i går helt ned på jorden, for køn var han ihvertfald ikke mere øv der var kun en ting at gøre, at gå hjem og bade ham. Selvom han nu er badet, syntes jeg, at jeg stadigvæk kan lugte gylle alle vejne, måske står han til et bad mere øv øv øv.

                                    

2 maj.

Hurrrrrrra Bacchus fik sit første cert :-D

Så kom dagen hvor vi skulle til udstilling i Hillerød, jeg pakkede tasken igår, så skulle der var styr over sagerne, og her til morgen startede dagen da også godt, Arne og Bacchus var lige en tur i skoven, jeg lavede morgenmad og fik det sidste klart. Men så ved jeg virkelig ikke hvad der skete for da vi skulle ud af døren, skulle alle lige et eller andet hvilket gjorde at vi lige pludselig skulle ræse afsted , under turen kommer jeg så i tanke om, at vi ikke har fået nummerholderen eller sikkerhedsnål med, " ja ja siger Arne vi kan nok låne os frem" jo det måtte vi da håbe. Da vi ankommer er det bare med at komme ind i en fart så Arne siger giv mig lige remmen, ja remmen det var da bestemt Arne selv der skulle have taget den med, NÅ den havde vi ihverfald ikke med, men heldigvis havde vi udstillingslinien med. og ja den blev testet, men ind kom vi da.

Udstillingen er i fuld gang og det var svært at finde en plads, men til sidst lykkedes det at klemme os ind på et hjørne, vi havde kun lige sat os da det går op for os, at det er ved at være vores tur. Så vi stesser lidt rundt, men det er Bacchus da heldigvis efterhånden ligeglad med for han var bare klar og lige i sit es.

                                           

                                          

Bacchus fik Excelent og blev første vinder, men jublen ville ingen enden tage for Bacchus skulle ind igen.

                                                     

                                                       Arne og Bacchus jubler med et rejehop

I anden omgang bliver der løbet flere runder, men jeg bliver hurtig klar over, at Bacchus rykker frem i rækkerne, det var for vildt Bacchus bliver 4 vinder og får sit første cert :-D

                                           

                                                                Se bare her

                                                    

 

29 april.

Idag kom Arne tidelig hjem det betød en dejlig lang skovtur og der var ræs og masser af krudt i Bacchus, hjemme kom han op på havebordet (vores trimmebord) der fik han en større omgang og efter en lur skulle han en tur i bad, ja det er hårdt at blive klar til udstilling.

   

                                      Et velfortjernt griseøre efter badet.

                         

Det forlyder at lille Jack, Galathea og Gioia er flyttet til deres nye hjem og at de har taget det i stiv pote, det glæder os utroligt meget.

                                         

28 april.

Vi har haft en super hyggelig og sjov trænings aften, vi skulle mødes ved Holmegårdshallerne, hvor der er en agilitybane, ialt mødte der 14 hunde op og jeg skal hilse fra Bacchus at sige, at det bare lige er ham, intet er for svært eller farligt for ham, han vil bare prøve det hele.

                        

                              

Snuderemmen fik han på da vi ankom, da den dæmper han en del, men da træningen startede var den helt unødvendig, han var bare så dygtig.

                       

                      

                           

                           

                          

jo han var aftens stjerne, ihvertfald set gemmen vores briller. hi hi.

 

27 april.

Idag kom så det længe ventede bænkebilled - hurra se bare her.

                                              

                                                          Jack         Gioia        Galathea

                                      

Her efter weekenden har der ikke været meget krudt i Bacchus, det har vist været hårdt at være i sommerhus for mandag da kiko kom for at gå tur, gad han næsten ikke at gå, ja han skulle i starten lokkes afsted og det endte med at det blev til en kort luntetur.

Efter turen hjælp Annie så med at børste ham, jeg vil nemlig gerne have ham børstet et par gange inden han skal i bad, for han skal være fin til på søndag, hvor han skal udstilles i Hillerød.

Idag da vi igen gik tur sammen med Kiko, var der dog lidt mere go i ham, ihvertfald til at starte med, men da turen gik hjemad luntede han igen afsted, lige i rumpen af mor. 

Han virker glad og tilfreds og han spiser godt, det er bare ligesom om, at noget af hans kådhed er forsvundet, måske er han bare ved at blive voksen og følsom. hi hi

                                     

Når vi tager i sommerhus eller på ferie flytter Mulle selv ind til naboen, det var nu lidt sjovt for den første gang naboen fik den tjans at passe Mulle, var det meningen, at hun skulle gå her ind og give Mulle mad og lukke hende ud igen, men det havde Mulle en hel anden mening om, for hun mente da, at hun lige så godt kunne bo inden hos naboen imens vi var afsted, hun gik dog pænt med når naboen gik ind for at give hende mad, for derefter at gå med tilbage, det var jo sådan set noget af et show. Så hvergang vi tager afsted får naboen bare maden ind og Mulle flytter straks ind og flytter tilbage igen når vi kommer hjem.

                                                  

 

 

25 april.

Bacchus har været i sommerhuset hele weekenden, hvor hele vores familie har været samlet til arbejdsweekend,  Arnes bror havde Baloo med, en stor Shæfer han på 3 år, som dog fik en del mave brummen, hvis Bacchus kom for tæt på, derfor måtte begge hunde holdes i lang linie i hver sin side af haven.

                               

Der lå de så og holdt øje med hinanden og alle os som havde travlt. Det er da også meget hyggeligt, men Bacchus er jo en selvskabs løve, der helst så sig selv som hjælper, så ind imellem måtte han brokke sig for at være sikker på, at vi ikke helt havde glemt ham.

                 

                                                

Selvom vi havde travlt blev han bestemt ikke snydt for masser af forkælelse, bl.a fredag aften da Arne styrede grillen, ved jeg, at der faldt en del pølser af, så mange, at jeg var helt bekymret for om han skulle få ondt i maven.

Det blev også til flere gode lufteturer nede på stranden og det er noget han sætter stor pris på, han nyder at løbe fri imellem de mange skønne dufte.

                 

                

         

Om aften når Baloo var gået til køjs i hans campingvogn hyggede Bacchus sig inde i sommerhuset, han vidste med det samme da Ann-Sofie redte op, at her var andre regler, for han lagde sig op i sengen for at putte og gøre sig til.

               

              

Det var vi nu flere der ikke kunne stå for, så der blev nusset og puttet, men da vi alle tilsidst lå i vores seng lagde Bacchus sig der hvor han plejer at sove, nemlig på gulvet, lige foran vores seng.

                                         

 

 

22 april.                       

Idag var Bacchus og jeg lidt rundt på et par marker for os selv, pludselig er der en hare der letter meget tæt på os, det starter Bacchus op sådan nærmst på refleks, jeg er nu hel rolig for hvis han løber til bunden af marken, starter der bare en ny mark og jeg kender ham jo og ved at krudtet hurtig fiser ud af ballonen og ganske rigtig, da haren og Bacchus når bunden af marken, kalder jeg lige en gang, Bacchus stopper og haren løber vidre og der står han fint og venter på at jeg kommer. ja ja han er så nem efterhånden hi hi

Sidst på turen havde jeg en sjov oplevelse med ham, vi kom til det sted hvor vi rigtig mange gange har lavet indkald mm.. Lige der sprang han ud foran mig hoppede et par gange rundt, for at få min opmærksomhed, derefter ræsede han af sted, satte sig rank og ventede ligesom på, at jeg skulle lave et indkald, Jeg kaldte så "Bacchus på plads" han kom med en fart på 850 km i timen og kastede sig på plads til UG, åh jo så havde han jo gjort sig fortjent til en godbid, så måtte vi jo også lige lave lidt dæk, sit og stå øvelser og efter det kunne turen fortsættes.

                           

Onsdags træningen gik som en leg, selvom der var tæver der duftede kunne Bacchus bevare roen og trænede på liv og løs, jo der var ros fra træneren da timen var slut.

                   

                                              

Mandagen efter turen til jylland var Bacchus så sløv og doven, men ikke nok med det for om tirsdagen da Kiko kom for at gå tur, var han også en rigtig luntefis, det passede ham åbenbart ikke, at turen blev lidt lang, vi måtte flere gange vente på ham fordi han sad eller lagde sig ned. Ja selvføgelig satte det med samme alle mulige bekymrende tanker om, at han evt. kunne have ondt i maven eller ligende. Men nej heldigvis var der ikke noget i vejen med ham.

                                                    

19 april.

Hvalpedag på fødegården

En dejlig dag, der helt stod i hvalpene og Bacchus tegn.

Bacchus startede dagen med et godt kødben, og da han var færdig med det, kørte Arne lige et smut i skoven med ham, jeg gjode så klar til at vi kunne komme til hvalpedag på fødegården.

                                            

Hvalpene er godt nok blevet store, har fået deres egen personlighed og er bare super søde. Hvalpekøberne fik også hils på Bacchus og os. Det var ihvertfald meget sjovt for os lige at få hils på dem og vise Bacchus frem.

Da de små kom ud var de et kort øjeblik lige i Pias fodspor, men det varede ikke længe før de tumlede rundt blandt os alle og de tre musketerer var meget nysgerige

              

                                            Bacchus hilste pænt på de små

                                                  

Efter velkomsten skulle de små trænes, da Pia mente det var på tide nu hvor hvalpene var 6 uger hi hi, det var så hyggeligt at se på, Arne og Amalie gik ind og trænede lidt med Bacchus for ikke at forstyre de små der var kommet i skarp træning.

                

Lige pludselig var der to der skulkede fra træningstimen, de ville meget heller ind til Bacchus

      Hey luk os lige ind 

                     

Bagefter fik de små lige en lille pause, Shelly og Rika viste meget flot og overbevisende hvordan et spor skulle gåes, det har Bacchus aldrig prøvet før, han fik ikke helt fat i hvordan det skulle gøres, men han prøvede da. Jeg syntes det så sjovt og nem ud så det er bestemt ikke sidste gang Bacchus har prøvet det.

               Sporhunden Rika                                        og søde mor Lady

                

Der blev serveret kaffe og kage m.m. i hundehuset og Pia havde Berta på trimmebordet og delte en masse erfaring ud og gav mange nyttige tips, imens hyggede alle hundene sig og de små tog sig en morfar

                                                

Dagen sluttede af ude på træningspladsen med hygge og leg, Bacchus havde gået og solet sig hele dagen, der er ingen tvivl om at han nyder at besøge fødegården og det samme gør vi.

 

                                                  

 

 

15 april.

Igår måtte Arne og Bacchus selv klare træningen, jeg var meget spændt på at høre hvordan det var gået da de kom hjem, Bacchus kom total lalleglad ind og Arne svarede straks "han var så dygtigt",  Ja så bliver man bare glad.

            

Arne fortalte om hvor dygtig han havde været til de forskellige øvelser, og om at han havde prøvet at køre med træningsvogn (ja selvføgelig skulle han da lige prøve det for første gang når jeg ikke var med, det ville jeg da gerne have set) først havde en trukket vognen helt tæt på Bacchus, og sådan noget er Bacchus fuldstændig ligeglad med, ja så måtte han da lige prøve at have vognen på, der blev kørt flere omgange på træningspladsen og alt gik bare godt, til sidst blev Bacchus dog lidt træt af det og Arne valgte at stoppe mens legen var god.

Arne fortalte, at det ikke kun var Bacchus der var dygtig, alle hundende på holdet arbejdede godt og tilsidst sluttede de af med en fælles dæk øvelse og det klarede alle til UG.

                                                

13 april.

Vi har fået skønne billeder af hvalpene, se hvor store de er blevet, de er vokset vildt meget siden vi så dem sidst, de er nu blevet så store at de rigtigt kan hygge sig ude i haven og det er noget de kan li, kan vi se. :-)))

                           

                

                            

På søndag holder Pia hvalpdag for de kommende hvalpekøbere, det husker vi selv som en særlig dag dengang vi købte Bacchus. Vi er så heldige at vi har fået lov til at komme og vise Bacchus frem, så de lige kan få hilst på faren til deres hvalpe. Det glæder vi os meget til.

                              

Bacchus har haft en dejlig dag, han er så nem for tiden, der er ikke så meget pjat med ham. Da Amalie og jeg kommer hjem gik vi en dejlig tur, det var en rigtigt hygge tur og Bacchus var i snor det meste af tiden, for jeg skulle lige tjekke benet, heldigvis var der ikke noget at se, så bag ved kirken fik han lov at løbe fri og der var stadigvæk ikke noget at se, så vi håber og tror på, at vi slap med skrækken, jeg kan ikke holde ud at tænke på hvis der sket noget med benet.

Efter maden i dag var der et stort stykke laks tilbage i et fad med spinat, ren undtagelsevis, fik han lov til at spise af fadet, da jeg troede at han lige ville nappe fisken, men det blev slikket helt blankt lige til at sætte i skabet igen ;-D

                     

                                 

                        Fik jeg forresten fortalt at Bacchus er blevet ørekuperet  hi hi     

                                                       

12 april.

 

                            I dag er det Arnes fødselsdag hurra hurra

                          

        

Foråret er over os og vejret har været noget så skønt , vi har været en tur i skoven med Kiko det var en super duber tur, hvor vi kunne se, at der var fuld gang i skovbunden, der er efterhånden kommet en del skov anemoner.

Og ved i nu hvad vores egern fra den anden dag har vi nu set samme sted tre gange i træk, Amalie, Arne og jeg så den i weekenden der fik vi en taget nogle fine billeder, for den havde slet ikke travlt.

        

                                       

Ja og idag da Amalie, Annie og jeg kom derud fik vi lige et par billeder af ham igen, jeg er sikker på at han bor lige i de træer.

                                                 

Desværre kunne vi også se, at Bacchus trak lidt på hans hjøre bagben, det var her i weekenden da Arne og jeg var i skoven, der skred han ned fra nogle træstammer,  igår var vi ellers enige om, at der ikke var sket noget, men nu er vi da tvivl.

                                         

Inden skovturen var der ren råhygge i sofanen, Bacchus må have set hvordan Lady lå og gassede den med puder i sofaen, jeg må så sige, at han ikke har lige så meget styr på dem som hende, hun forstod rigtig at ligge dem til rette

                      Bacchus med puder                                       Lady med puder

  

Hvalpene er nu 5 uger og de har det godt, nu er vejret jo også blevet så de kan komme ud og idag er der også kommet en skøn mail,hvor Pia skriver om hvordan de har hygget sig under deres store rododendron busk, bedre start på et hundeliv findes ikke.

Udover at Bacchus råhygger på sofaen er der også blevet tid til leg med en tom flaske, dem har Bacchus aldrig kunnet stå for og når han finder en tom flaske stående på gulvet, er han nødt til at stjæle den, man kan med det samme se hans skurke udtryk og afsted det går over på hans madres, der kan han så ligge og klikke høje lyde, åh det er skønt og så pludselig triller den ud på gulvet, ja så er der kun en ting at gøre nemlig at lave et stort angrebs spring på den og så løbe ind på madressen igen og lave dejlig klikke lyde

ja det er en skøn leg, så længe mor kan holde lyden ud.

                          klik klik                                                 angreb

         

                                                he he jeg fik den

                                  

 

                                          

10 april.

Tiden flyver afsted, og der sker nu også en masse her, midt i ugen var Bacchus til træning, nu er dagen rykket til en hverdagsaften istedet for om søndagen, det håber jeg er lidt bedre så Bacchus kan få passet sin træning, han har nemlig så godt af det.

Træningen gik rigtig godt, der er godt nok fuld musik på når bilen stopper ved træningspladsen og det er nu også sin sag at komme ind, ihvertfald på en ordentlig måde.

Men efter lidt tid kommer der mere ro på og alle øvelser klare han bare så flot, der blev trænet både forskellige kontakt, søge og spring øvelser, det var noget Bacchus syntes godt om, på et tidspunkt kommer Arne forbi mig og siger ud af sidebenet, "det er som om der er noget galt i dag, han er så rolig og nem", og jeg kunne kun give ham ret, flere af øvelserne blev endda klarede uden linie og tilsidst skulle der prøves et indkald, det har Arne før frabedt sig, når Bacchus har været helt ude for pædagorisk kontakt, men nu virkede det som om at det var muligt, Så Bacchus blev sat i stilling og Arne drog afsted, på indkaldet løb Bacchus afsted, men tog tilsidst farten af og skulle lige tisse inden han luntede på plads, til stor irritation for Arne, for når vi laver indkald i skoven er det bare helt perferkt.   

6 april.

Meget hårdt at starte job efter en dejlig lang ferie, jeg syntes nu ikke jeg kunne mærke på Bacchus at jeg havde været på arbejde i dag, han havde måske ligefrem nydt freden.

Vi havde aftalt gåtur med Kiko, og hun kom med en forsinket fødselsdagsgave som var en stor gottepose med guffer og en hel leverpojsteg, hvad siger i så, en hel leverpojsteg!!!! Ja den glæder Bacchus sig til at sætte tænderne i.

Bagefter gik vi tur, vi tog en god tur over et par marker, i en bestemt retning var der noget der trak meget, så meget, at Bacchus måtte have rem på et par gange, jeg stoler ikke helt på ham, efter den dag han tog den tværs over en mark og ud på vejen fordi der gik en dejlig tæve.

Men vi havde en skøn tur og vejret var hel lunt og forårsartigt, på marken så vi en stor flok dyr og en hare som kiko ivrigt forsøgte at føgle. 

Efter turen var Kiko på hygge vesit, de to venner fik deres aftensmad sammen her, Bacchus portion er tre gange så stor som Kikos, så sjovt var det, at de var færdige på samme tid.

                                                          

 

4 april.

Her oser alting af feriestemning, ud over at lave brænde lørdag, har vi ikke haft de store planer og Bacchus nyder det.

Vi har været på hyggelige skovturer og den anden morgen var jeg lidt længe om at få snøvlet mig færdig, så Arne og Bacchus var gået ud for at vente og jeg var da ikke i tvivl om at Bacchus mente at det havde taget sin tid.

                                                                     Hvor længe skal jeg vente??                                 

                                                                          

Nu skal det altså også lige siges at det var dagen efter vores tur til Jylland og den dag var han så sløv hele dagen og morgenturen blev nydt i luntetrav.

På vores skovturer har vi ikke set nogle hugorme, heldigvis, men en dag blev vi skam budt velkommen af et lille egern, den lille fyr piblede op i et træ, det er nu lidt hyggeligere at møde den slags dyr :-)))

                                                 

                               

Jeg har nu taget billede af en meget fornem gave som vi fik af Pia og Tommy, vi fik 3 flasker rødvin, men det var ikke en hvilken som helst vin, den har nemlig et ganske særligt navn.

                                       jo flot er det, når man har vin med eget navn på

                                                             

 

                                   

Amalie har en ferievane og det er, at tage en madres og ligge sig på Bacchus soveplads, for hun vil så gerne putte med Bacchus og sjovt ser det ud for inden Amalie har redt helt op ligger Bacchus på pladsen, Amalie har så et hyr med at få redt færdig, men tilsidst lykkes det da.

                                                 

Til Amalies store skuffelse gider han ikke ligge der ret længe

men når hun næste morgen røre på sig er han på pletten igen

og klar til at putte lidt

                                                   

 

                                                      

1 april.

Bacchus og hele familien har haft en meget hyggelig tur til fødegården, vi skulle jo på hvalpekig og de små hvalpe var rigtig søde. :-D

                                            

                                                  Pigerne med hver en hvalp

    

                    

                                        Lady                                  Bacchus

                     

                                                              og hvalpe

     

                           

Bacchus brugte ikke meget tid på de små, for han syntes det var mere hyggeligt at svanse rundt efter de store dejlige tæver, der dog fra starten satte ham velfortjent på plads.

-og her må jeg lige sige alle Pia og Tommys hunde er super skønne de virker bare så glade og veltilfredse og fuldstændig ligeglade med at der lige pludselig rykker en familie og en hanhund ind til overnatning.

                  Det ses tydelig her, at der skal mere til at vælte dem ned af sofaen 

                                 

                                    Og de små har taget sig lidt af samme stil

                                 

Når bare der blev serveret splat mad og lady kom med malke batteriet til dessert, virkede de rigtig tilfredse

              

 

                                       

Næste dag så det ud til dagsregn, men der skulle nu mere til at aflyse den planlagte tur til Grenesande.

Selvom det blev en våd fornøjelse blev det en rigtig god tur og pigerne gik nu også med helt uden brok

                 

              

                        Hundene blev stillede op til gruppebilled og det syntes jeg nu blev rigtig godt.

                                      

                          

                                              Bacchus måtte have et lille hvil

                                      

Turen sluttede nu lidt dramatisk, for Tommy siger pludselig, at han lige har set en hugorm vi troede bare det var en aprils nar, men nej vi måtte alle tilbage for at se den

og jo se bare

          

Nu er vi så kommet tilbage til sjælland og Bacchus sov hele vejen hjem og han sover endnu, nej ham hører vi ikke noget fra før i morgen tidlig, men der ved jeg også, at han vil være på pletten

                                                 

                                                

                                             

 

29 marts.

Turen til Lalandia havde taget hårdt på Bacchus for han sov stort set resten af dagen, ikke engang en gåtur blev det til. Ja et kort øjeblik blev jeg nu lidt bekymret, kunne det nu også passe at han ligefrem var blevet så træt af den tur.

Her til morgen var batteriet dog sprængt fyldt med energi igen, så Arne og Bacchus tog sig en længere skovtur fra morgenstunden, de havde listet sig ud uden at vække mig, for de gad åbenbart ikke have mig med :-C 

Tilgengæld blev jeg så vækket til morgenbord :-)

Senere op af formiddagen fuldte Bacchus med, da Arne skulle vaske fælge på bilen

                                            

Så kom kiko på besøg og hun skulle ikke lokke ret længe med en gåtur før vi var afsted og det blev en super skøn tur, hvor vi bestemt ikke var i tvivl om at Bacchus var den eneste dreng på turen. Han ræsede rundt i et pladder hul og senere på turen skulle han da også lige rulle sig.

Ja på sådan en tur har man ingen fine fornemmelser, men en lille vandpyt på vejen uha da der laver han de utroligste krumspring for ikke at komme til at jokke i dem.

Sidst på dagen var det badetid, for Arne og jeg havde bestemt at han skulle bades i dag, for han skal nemlig være lækker når han om to dage skal en tur hjem til fødegården.

                                        

Vi skal over at se Bacchus tre hvalpe, de har efterhånden fået lidt størrelse nu og spiser splat mad og grisser sig, åh åh måske har de arvet det efter deres far. Det skal jeg altså ikke kunne sige.

                  Efter badet lagde Bacchus sig på madressen i haven og mor gav et kalveøre.

                                       

                                         

28 marts.

                                                                     Hallo

                                         

Efter en travl uge, har Bacchus været en tur i Lalandia, pigerne skulle forkælelse og vi skulle slappe af, Bacchus tog weekend opholdet i stiv pote, Vi startede fredag med at få pakket bilen og da jeg er pakke ansvarlig for hele familien er der en masse at huske, men Bacchus fik pakket en stor taske med en hel del, der var gotter,kødben, flere linier, et knudetov, håndklæder og meget mere. Nej han skulle ihverfald ikke mangle noget.

Da vi næsten kommer til Rødby kommer der et bjæf fra Bacchus, han har ellers ikke sagt en lyd på hele turen, jeg kan med det samme høre hvad det er for et bjæf, det er nemlig Bacchus særlige maveur der fortæller at nu er det snart madtid

MADTID!!! for pokker da vi havde da ingen hundemad med til ham. Ja så var der kun en ting at gøre, stoppe ved den næste dagligbrugs og købe en pose Pedigree - jo jo det gled da ned sagde hunden.

Bacchus stesser en del op da vi ankommer til hytten, men efter en gåtur i området og han ligesom finder ud af, at det er her vi skal være sænker roen sig over ham, og da han får anvist pladsen på terassen virker han total tilfreds, det er bare et fedt sted.

                                      

Selvom terassen ikke er stor brugte Bacchus bestemt ikke hele pladsen, han kom nemlig ikke lægere ud end til lige midt på, så røg korbus direkte i ligge stilling.

                                                    

Han nød at ligge der og følge med det leben der var på den gangsti han havde udsyn til.

                                  Der var ikke engang tid til, at spise kødben

                                 

                                     for det var meget sjovere at kigge ud

                                          

 

Lørdag aften var der råhygge med X-factor Amalie og Baccus hygger på gulvet og Bacchus forstår at gøre sig til og som sædvanligt ender det med at Amalie ligger på gulvet og Bacchus på madressen

                

Ann-Sofie var meget utilfred med at Jesper røg ud af finalen så Bacchus prøver at gøre hende glad igen med et lille kys

                                           

 

                                   

20 marts.

Idag er det Bacchus fødselsdag, hurra hurra hurrrra.

To år er gået og hvor er de gået stærkt med en masse gode oplevelser og der er også kommet 11 dejlige hvalpe til, det er slet ikke til at forstå.

Bacchus har haft en dejlig dag med masser af forkælelse.

                                       

                                                                  Bacchus 2 år

Dagen startede med en dejlig lang gå tur, vi gik af sandvejen ud på Holbækvejen og hjem af Haraldstedvejen , en tur på omkring 5 km.

Vejret var gråt i gråt med lidt støvregn, men det havde slet ikke nogen indflydelse på Bacchus, han nød turen i fulde drag og den bød også på oplevelser.

På sandvejen bor der to hunde på en gård som tit er ude. Det er Fie som er en slags hyrde/fårehund. Hun er meget glad for Bacchus og så er der en lille Dansk/Svensk gårdhund som ikke er så gammel, hun har været meget bange for Bacchus tidligere, men idag var hun meget mere modig.

        

                                         

Længere ude på turen mødte vi en gammel mand og hans hund, vi tog Bacchus i snor da vi så dem. Jeg kunne godt se, at det havde manden ikke, ja så regner man jo med, at han har styr på hunden, men da vi kom tætter på, kunne jeg se på hunden at den var anspændt og lyttede slet ikke efter hvad han sagde og lige med et spang den i hovdet på Bacchus, vi var dog hurtig over den, og fik Bacchus væk med det samme. Bacchus var ligeglad og gik uberørt videre.

Vel hjemme igen tog Bacchus sig en slapper mens vi fik lidt morgenmad, vi havde huset fuldt af overnattene veninder til pigerne, og de var med til at give Bacchus pakker.

Amalie og hendes veninde havde i går pakket fine pakker ind og der var også gave og kort fra en af Amalies skoleveninder, så der var lagt op til den hel store pakke fest

Det med pakker har Bacchus nu også helt styr på, han tager pænt en af gangen, går over på hans madres, river papiret af stykke for stykke, finder gaven, leger lidt med den for derefter at hente en ny. Det hyggede vi os meget over.

             

             

                                                  Det  fine kort fra skoleveninden

                                                  

               

Sidst på dagen var det tid til lagkage, Bacchus havde fuldt med på tæt hold da den tidligere på dagen var blevet lavet

                

                                                            

Endelig var det tid til at sætte tænderne i

   

                                                                                                                   og -  ja der blev spist til sidste krumme

                                                                                             

18. marts.

I dag er Bacchus og Lady´s skønne hvalpe 2 uger

Se bare her, nu med øjne - kuk kuk

   

                 Jack                                            Galathea                                           Gioia

                                                         

17. marts.

           

Et stort tillykke fra Bacchus til Shelly

                          

Her går det stille og roligt og der er ikke så meget hunde nyt herfra, men det er skønt at sneen er ved at være væk, det har ihvertfald gjort, at Bacchus nu må ty til vandskålen igen, han har nemlig nægtet at drikke vand fra hans skål i alt den tid han har kunne spise sne. Nu har han bare fået den ide´at han kun kan drikke fra den skål der er uden for, så i dag da jeg kom fra job, havde han meget travlt med at skulle ud at have vand, han lignede en der var lige ved at dø af tørst, og det var selvom der stod en skål med vand herinde. ja han har sine ideér.

                                       

13. marts.

Idag har vi været til udstilling i Stestrup, dejligt tæt på, og vi ankom i god tid, der var rimelig ro på Bacchus og mange kendte ansigter.

                                           

Kort efter at vi var kommet kom 4 af de hvalpe som Bacchus har fået med Toffie, nej hvor var det sjovt. De var vokset godt til og meget smukke.                                             

De to af dem skulle i ringen, de to andre kom bare lige for at kigge, de var rigtig glade for at se faren til deres hvalp, og vi var også meget stolte af at vise ham frem, ja vi sad rigtig der og knejste.  

                                                   Se bare                            

                                                         

                                                          Skal vi lege lidt

                                                             

                                                                   Skole hunden Tinka

I ringen fik Hannen særdeles lovende og blev nr 2, jo vi var stolte.

Tæven, som var Dorthes fik lovende, vi syntes nu godt nok at den også skulle have haft særdeles lovende, men det var en hård dommer, det fandt vi ud af da det blev vores tur :-)

       

                  Hansennen´s Margaux                                     Hansennen´s Chianti

Bacchus fik very good, hm man var jo ikke hel tilfreds, men tror ikke at dommeren var til store hunde, for Bacchus røg hurtig ud.

         

                                                             

                                         Vel hjemme igen ligger Bacchus brak

                                      

                                       Først faldt han omkuld midt på teressen

                                    

                                    Fik dog slæbt sig op på madressen og sov videre

ja og lige nu snork sover han i gangen pyha det er hårdt at være på udstilling og samtidigt se noget af sit afkom

                                  

Bacchus var til det årlige sundheds tjek i går, han var i top form og vejer 54 kg.

Det gik nu ellers godt hos dyrlægen, dog kunne man ikke være i tvivl om at Bacchus ankom til klinikken han var helt oppe at køre med det samme, det plejer han nu ellers ikke. Men dyrlægen Jens grinte lidt, og sagde "der har nu også lige været en højløbsk tæve her". så kunne vi da bedre forstå at Bacchus hylede sådan, nå men han blev tjekket og fik vacciner og da han skulle ud og vejes kom der misandten en lille Berner hvalp. Behvøver jeg, at skrive at den kunne Bacchus sørme heller ikke stå for, han hylede af glæde, så alle næsten troede at Bacchus var den lille, hvalpen sad selvføgelig lige så stille og kiggede med.

Nå vi blev færdige, men så skete der jo det der ikke måtte ske. På vej ud strintede min ellers så altid renlig hund på en sæk hundemad. uff :-C

                                             

11. marts.

Et stort tilykke fra Bacchus til V kuldet som fylder 2 år idag.

og de små i hvalpekassen er en uge i dag.  Hip Hip Hurra

     

           Gentleman Jack                                Gioia                                  Galathea

De vokser godt, og jack sørger nu for at tage godt fra, det forlyder at han nu vejer 1 kg og at han ikke går af vejen for at lave en skulder tackling på pigerne så han kan få den bedste pat.

Men mor Lady har ham nu så kær alligevel, det er da tydelig at se her.

                               

                           

Bacchus og jeg var ude på en dejlig eftermiddags tur, vejret var trist og gråt, vi gik på en markvej fuld af pladder, det var et skønt sted for en nyvasket hund. Hi Hi

Da vi kom hjem gik vi på hygge visit hos kiko.

Kiko´s lille mis havde ikke det mindste imod at blive nusset lidt af Bacchus, og han var bare så forsigtig, for han forstod tydeligvis ikke hvorfor denne lille mis ikke var sur og gal som vores mulle.

            

Annie og kiko bor i et lille dukkehus, ikke meget plads for en velvoksen berner, men bacchus er så hjertelig velkommen der og han nyder at komme på besøg.

Husker tydelig i sommers, hvor vi sad ude på Annies teresse, Bacchus ville ind, jeg sagde nej, men Annie sagde visse vasse selvføgelig må han gå ind.

Nå ja så pyt tænkte jeg. Bacchus gik ind og gik på opdagelse. Lige pludselig lød et brag.

Vi fik et chok, sprang op og skulle ind og se hvad han dog lavede.

Ja hvad havde han dog lavet, jo han skulle lige vende sig inde i den lille gang og ups Annies lille komode havde fået et lille puf og var væltede.

Det var hylene morsomt og vi gasser tit med det endnu, når han kanter sig rundt derover.

                                        

9. marts.

Skønne billeder tikker ind i vores mailbox fra hvalpekassen, det ligner ren rå hygge :-D

og Lady ser dejlig frisk ud.

                         

                         

                          Hvalpene ser gengæld ud til at være en smule mageligt anlagt

                                          De er da ikke til at stå for

                                            

                            

Bacchus og kiko har haft en hyggelig eftermiddag, Kiko kom med tre store lækkere kikseben, en for hver hvalp.

Det var guf, Bacchus guffede den ene med det samme, de to andre blev gemt til senere.

Bagefter gik vi en skøn mark tur, der var forår i luften selvom det var koldt, en masse dyr løb omkring os, vi så tre harer der løb på stribe,to mere løb en anden vej. Da vi var næsten hjemme kom fire rådyr, ganske tæt på.

Bacchus vil nu gerne hilse, men de er alt for hurtige til ham, tilgengæld må Kiko have line på ellers havde hun løbet dem op.

                     

                                                                       De to venner i sneen

Her til aften har vi ikke set meget til Bacchus, han starede godt nok med at putte i sofaen hos mig og Amalie, men da det blev for varmt, tog han madressen i køkkenet, og nu har han lagt sig ude på den store madres i haven, der tager han sig tit en morfar.

                                              

       Her er Bacchus på madressen i haven, billede er fra i sommers da han er omkring 14 mdr.

I morgen er det store badedag, vi skal til at varme op til på lørdag hvor Bacchus skal udstilles i Stestrup, vi må se hvordan det kommer til at gå, han skal ihverfald ikke dyste mod hans bror Oliver denne gang, men jeg ved, at flere fra træningspladsen kommer, så det skal nok blive sjovt.

                                                 

7. marts.

Fra hvalpekassen i Jylland er der ro og orden, og det glæder os.

                         

selvom Lady er godt udkørt passer hun de små til UG og det er jo rigtigt godt, det er så dejligt at Pia bare sender billeder til os, når vi ikke lige kan komme på hvalpe besøg nu, vi skal se dem d. 31 marts, jeg syntes der er 100 år til, da jeg rigtig gerne lige vi røre og nusse dem lidt.

                          

Bacchus har haft en meget stille og rolig weekend, han er blevet snydt for hans træning i dag, da vi var inviteret til fødselsdag fra morgenstunden, men der har dog været tid til nogle gode gå turer bl.a tog Bacchus og jeg os en dejlig morgen tur kl. 7 i morges jeg tror ikke der var andre i hele Danmark der var oppe der. 

                                      

Alt var stille da vi gik gemmen den sovene by her, dejligt fredsfyldt, da vi kom over på nogle marker var det tid at give den gas, pludselig ser Bacchus noget ude på marken, hvad var dog det, jo det var de store gæs som kommer i store flokke lige for tiden, Bacchus løber ivrigt og glad frem mod dem lige til 4 gæs letter, stopper op og tænker" øv det er nogle af dem hvor jeg ikke har en chance" og så havde de ikke længere nogen interesse.

                                          

                                                          gæs på marken

Det var en meget smuk morgen og solen kiggede frem og vi lavdede sjove skygger

                                        

                        

I går gik Arne og jeg en lang skovtur med Bacchus, det er det bedste Bacchus ved, han nyder bare skoven, vi havde husket kamaraet og fik nogle gode stemnings billeder

                  

              

                                                 

                                                              hvad så far

 

                                          

  

5. marts.

Troede jeg i går skulle skrive den store nyhed om, at Bacchus var blevet far til 3 dejlige hvalpe, som Lady fødte ved kejsersnit, der blev født 2 tæver og 2 hanner, men den ene lille han, klarede det ikke.

Men da Lady efter kejsersnittet blev meget dårlig og at det var temmelig alvorligt, ja så slemt at de var meget tæt på at miste hende, kunne jeg slet ikke finde ud af at skrive, for hvad ville det dog ende med.

Heldigvis har vi  i dag fået at vide at Lady har det bedre og vi har fået 3 dejlige billeder af vidundrene.

Det må have været en forfærdelig oplevelse og vi er frygelige kede af at Pia og Tommy skulle alt det igemmen.

Noget helt unikt var at Kaya tog de 3 små til sig og gav dem mælk, mens Lady kæmpede for sit liv, det er helt utroligt, Kaya`s egne hvalpe er trods alt 7 uger nu.

Ja vi må sige der kommer både glæder og soger her i vores hunde verden. pu-ha

Nu håber vi bare der kommer ro i hvalpekassen.

          

                Galathea                             Gentleman Jack                                Gioia

                                  

28. februar.

I dag søndag fik jeg lov til at sove til kl 7.20, lige der fik jeg et enkelt slik på min tå og da det ikke udløste nogen reaktion måtte jeg have et snudedut på armen, jeg åbnede mine øjne og så ind i et ansigt som sagde "mor jeg vil gerne ud nu" ja så var der kun en vej, op og ud at åbne teressen døren.

Bacchus spakulerede ud, jeg kunne så lige gå ind putte lidt igen, men inden længe stod jeg op for jeg var frisk, til stor glæde for Bacchus, mens der stadigvæk var ro i huset, gjorde Bacchus og jeg os klar til en lille fredelig morgen tur, der var en hel anden ro på ham idag.

Det var som om han godt viste at det var en af de dage hvor alting begyndte lidt langsommere.

                               

Efter den blide start på dagen, var det tid til at gøre os klar til træning, det var første gang i år, og veludstyret med den nye snuderem, måtte vi jo se hvordan det ville gå.

Men her må vi sige."succes", det gik rigtigt godt.

       

Træningen var idag flyttet til dyrlægens marker, pga. den meget sne på vores trænings plads, det var tydeligt at Bacchus reageret anderledres med den nye snuderem, Arne havde meget mere kontakt med ham.

I dag var vi også så heldig at der kun var hanhunde på vores hold, og alene det gør at Bacchus kan koncentrere sig meget bedre.

Så det var en god start på træning sæsonen og efterføglene herhjemme har der ikke været meget krudt i Bacchus.

                                          

27. februar.

Arne og jeg stod op kl 8 idag, tog hundetøj på og gik en fantastisk skovtur, den eneste klage fra mig var at den tøsne er så tungt at gå i, jeg glæder mig til sneen er væk.

Men som Arne sagde på vej hjem, det har kun været en god tur, hvis der er kommet lidt brok fra mig, ja ja sådan er det da.

Det var en god lang tur rundt om en stor skovsø, meget smuk, vi så en rovfugl, en lille kongefugl og en hejre der var igang med at spise en stor gedde ved søen. Da turen var ved at slutte skulle vi gå langs vejen for at komme tilbage til bilen så der fik Bacchus snuderemmen på, og det var da helt iorden med ham, han gik pænt på plads hele vejen.

Hvis i tænker kl 8, det var da tideligt, kan jeg kun sige nej det var det ikke, Bacchus havde været klar længe sådan en lørdag morgen, han har fået en dum vane, med at vække mig kl. 4, kun for at fortælle at katten står ude for vinduret og gerne vil ind. Når det så er gjort putter jeg igen og Bacchus lægger sig også, men han ligger og venter, for flytter jeg en arm eller vender mig, kigger han strask til mig i håb om at det er nu vi skal op, så da kl var 8 havde vi godt nok trukket den længe, mente Bacchus.

                                          

Nu har Bacchuss bror - Oliver også fået en hjemmeside, den er super flot og vi glæder os meget til at følge den og adressen er også sat på vores links side.

                                                      

24. februar.

Hurra hurra hurra hurra

Igår blev Lady scannet, dyrlægen kunne se 4 hvalpe, men Pia mente at kunne se 5, vi håber da Pia har ret, men lad os nu se.

Ihverfald kommer der hvalpe i næste uge og vi glæder os meget.

                                                

                                            Selom det er længde siden - Bacchus som nyfødt :-}

                                

 

Jeg har købt en snuderem til Bacchus, det er fordi der er flere fra træningspladsen, der mener at vi vil have glæde af sådan en til træning.

Vi har nu hele tiden været i tvivl om det, men efter gåturen i søndags, snakkede vi om, at vi måtte prøve.

Så idag da vi skulle ud på vores luftetur, blev Bacchus udstyret med remmen, det var han, som forventet ikke helt vild med, men afsted kom vi da.

Han gik nu ganske pænt, slog dog flere gange med nakken, men med glade opmundringer og en masse godbider, var det nu ikke så slemt.

Da vi nåede en markvej, tog jeg linien af og så bemærkede han slet ikke remmen mere, jeg syntes da godt nok han var nem,  men men så let skulle det dog vise sig ikke at blive.

Da vi skulle hjem, kom linien på igen, til at starte med gik det ganske godt, men pludselig lagde han sig i en stor snedrive og kørte snuden rundt og rundt, jeg fik ham på plads og gik 5 skridt og igen lagde han sig i sneen og kørte rundt, han var godt nok blevet træt af den snuderem.

Lige der besluttede jeg, at træningen med snuderemmen sluttede for i dag, så må vi jo prøve en anden gang, sådan lidt af gangen.

                                                   

22. februar

Pyha det er altid hårdt at starte på job efter en ferie, og Bacchus var da også ellevild da Amalie som den første kom hjem.

Da jeg kom hjem var det tid til en gåtur, Amalie ville gerne med, vi gik en tur i skoven, og der har Bacchus, Amalie og jeg en leg.

Først laver vi nogle indkald, Bacchus racer afsted og det er en fryd at se.

Bagefter sidder han plads hos en af os og Amalie og jeg gemmer os på skift og det syntes Bacchus er rigtig sjovt, han var klar hver gang og selvom turen ikke blev lang, (Amalie hader nemlig lange turer) var det en træt hund vi fik med hjem.

                                           

21. februar

Idag søndag stod den på hunde gå tur med dem fra træningspladsen, vi skulle ned til Herlufsholm skole, der er et meget smuk område, med skov og å løb.

Da vi ankom var det med fuld musik, Bacchus var helt oppe at køre, trak som en gal og var ude for pedagoisk rækkevide, særlig en tæve var meget tiltrækkene.

Det er noget af en prøvelse at deltage må vi sige, men efterhånden kom vi op foran og der gik det meget bedre, men det begrænser det sociale en del, som jo også er en del af disse ture.

Turen kan vi ikke klage over, det var en meget smuk og en god lang tur.

Vel hjemme igen, var vi noget banket tilbage, og sofaen skreg vildt og voldsomt på os. Bacchus tog sig også en slapper, men efter en lille lur gik han rundt og kedede sig, mente ikke vi skulle bruge så meget tid på sofaen, så han brugte meget af tiden på at sukke, pudste, og stønne, han har også en særlig fløjte lyd han bruger når han skal ireterer. Han ville også gerne lige ud, og når vi havde lagt os igen ville han da forresten gerne lige ind igen.

Ja ham Bacchus kan holde os igang.

Sidst på eftermiddagen var jeg så lidt igang igen, sad og klimte lidt på computeren, pludselig så Bacchus at Kiko var ude at gå tur, ja vi er jo ikke med hver gang. Men sikke da et hyleri der blev, jeg tænkte nå han stopper nok lige om lidt igen, men nej Bacchus er meget vedholdene når han gerne vil noget og det endte da også med at jeg sagde ja ja da vi kan gå dem i møde på en lille tur.

Vi var nu heller ikke kommet langt før Bacchus og Kiko spottede hinanden over en mark. Gensyns glæden var ikke til at tage fejl af, og selvom Kiko var på vej hjem tog de da lige en ektra rundtur, til ære for jeg og Bacchus.

Nu har aften sænket sig og Bacchus er der ikke meget krudt i nu, han er ved at gøre sig klar til natten og øv ferien er slut og hverdagen starter i morgen.

 

                                        

18. februar

Bacchus og kiko var ude på en af deres gode gåturer i dag, jeg havde taget kamaraet med og håbede på et par gode pletskud, da vi kom hjem og skulle se dem var jeg faktisk meget i tvivl om de her var pletskud.

                    

                                            

Selvom jeg havde taget 77 billeder var der ikke nogle der blev super gode , men hvad gør det når turen var god og det var den, vi var kørt til en anden skov hvor vi ikke kommer så tit, den byder på en lille rundtur på omkring 2 km og da vi kom tilbage til bilen, stod vi alle med en følelse af at turen havde været alt alt for kort så vi blev hurtig enige om at vi lige tog en rundtur mere.

Ellers sker der ikke meget her, jeg og pigerne har ferie, og Bacchus nyder at vi er hjemme og bare slapper af.

                                                    

                                                             skal du have et lille kys

                                                           

17. februar

Bacchus bliver forurettet:

Her til morgen havde Amalie og jeg en sjov oplevelse med Bacchus, den udspillede sig sådan her.

Jeg ligger i sengen, Amalie ligger på Bacchus´s soveplads på en madres, vi har ferie og ligger og hyggesnakker. katten kommer forbi og den syntes det ser så hyggelig ud at den hopper op til mig og ligger sig på min hovedpude. Lige idet samme kommer Bacchus også ind, han kigger forurettet på katten, Amalie klapper ned i madressen og siger "kom Bacchus, kom og lig dig her".

Bacchus vender sig om, går ud på toilettet, tager toilet rullen, går forbi soveværelse døren, slår med nakken og ligger sig ind på kontoret.

Det med toilet rullen var en unode han havde som hvalp, det var da sjov og pudsigt, at han lige skulle demonstrere med den.

                                                          

16. februar

Søndag stod så i udstillings tegn, vi ankom i god tid, og det var godt, for så kom der også lidt ro på Bacchus, vi havde jo hørt at der flittigt var delt blå og gule bånd dagen før, så nu måtte vi jo se hvordan det kom til at gå.

Det gik nu rigtig godt, Bacchus stillede op i åben klasse for første gang og fik excellent og blev 3 vinder, det var da ikke så ringe endda.

                                     

                                                               Bacchus 

                                    

                                    Oliver som 2 vinder og Bacchus som 3 vinder

           ( ja ja brormand godt gået, men nu ved du hvem der skal stå først næste gang )

Over i tøseringen høstede de også godt, vi blev løbene informeret, da det er svært at følge med i begge ringe  

                                      

                                                          Rika i ringen

                                                 ja ja mor jeg kommer nu

En rigtig hyggelig dag :-)))

                                            

                                                          

13. februar

              

                                           Bacchus nyder sneen

Her går vi nu og gør os klar til Nyborg i morgen, Bacchus blev børstet og badet i går , det gik nu rigtigt godt, hans pels er rigtig lækker for tiden og han fæller heller ikke så meget, jeg syntes godt jeg kunne se, at det ikke er så længe siden han er blevet ordnet.

Idag er han igen blevet bøstet godt igennem og jeg har trimmet ham lidt ved ørerne, bryst og fødder, uha jeg er altid så bange for at få lavet noget mærkeligt noget.

Men nu håber jeg, at det har hjulpet lidt og ellers er der jo ikke noget at gøre ved det.

                                          

                                               

9. februar

I dag var det Kiko der inviteret til gåtur, turen bød på høj solskin og det var en skøn skøn tur, vi gik ca. 5 km.

Kiko´s mor Annie og jeg snakker om løst og fast hele vejen og vores hunde er bare så glade, vores hyggelige gåture kan vi ikke undvære.

Bacchus´s lille veninde Kiko er en Shiba.

           

Hun er kommet i vores hjem lige fra Bacchus var hel lille og hun har fundet sig i meget fra Bacchus side. I starten måtte hun sætte ham på plads mange gange, men det er slet ikke nødvendig mere.

Nu er det som om hun nyder at blive nusset og møsset af Bacchus og når Bacchus får et ukontroleret glædes flip, trækker hun på skuldreren og tænker "ja ja styr dig din store lalleglade bamse.

Hos os er der ingen tvivl om at Bacchus nyder Kiko´s selskab, og det samme gør vi. 

8. februar

Her er lidt snebilleder fra i dag.

  

 

Selvom det er nogle dage siden vil jeg alligevel fortælle om vores tur i tirsdags, det var der snestormen kom over os, så jeg kørte tidligt hjem fra job mens det stadigvæk var muligt.

Vel hjemme i varmen begyndte snestormen at tage til og lysten til at begive sig ud i det kom over mig. 

Derfor ringede jeg til Bacchus veninde Kiko og inviteret på gåtur. De tøvede et kort øjeblik, men selvføgelig ville de da med.

Så på med vanten det gik, det var et forrygende vejr, men det var vildt fedt at være ude i.

Bacchus og Kiko hyggede sig og var rigtig legesyge, vi gik og gik og Bacchus lignede til sidst en afskylig snemand. Hans pels var helt dækket af sne.       

Vi mødte ikke mange biler på vejen da de var lukket helt til, dog måtte vi hjælpe to biler der sad fast.

Vel hjemme igen kunne vi tage en velfortjent slapper.

Selvom at vi dagligt går nogle gode turer var den tur en ganske særlig oplevelse, en af dem vi vil tænke tilbage på. 

2 februar

Denne weekend stod i vinterskuets tegn i Herlufmagle. Da vi ankom var Bacchus meget oppe at køre og forventningerne var ikke særlig store, faktisk mente Arne at det kun kunne gå galt. 

Men lige inde de skulle i ringen var der kommet ro på og Bacchus stod ganske flot og det endte da også med at han fik en 1. plads i mellemklassen. 

25 januar 

Vi har i dag fået af vide at Lady er drægtig og det er Bacchus

som er Far. Hurra Hurra sikke en nyhed.

 Se under Bacchus hvalpe * kuld 3

24 januar

I dag har vi været til hunde gåtur, med dem fra træningspladsen, der er vinterlukket og derfor er der hver søndag hunde gåtur, og vi deltager gerne.

Men det gik da helt op i hat og briller, turen startede ved gulerod huset og den var hel gal med Bacchus lige fra starten, han havde færten af en tæve i løbetid, og der mister Bacchus fuldstændig kontakten med omverden. Han kan slet ikke finde ud af at gå i snor, han trækker, puster, stønner og kan ikke høre noget.

Så da vi var nået halvdelen af turen, takkede vi af og gik en anden vej, det skulle jo gerne være en fornøjelse for både hund og fører