Januar - marts 2011 

29 marts

Her kommer så nyt, selvom der faktisk intet nyt er :-)

Men lidt er der vel altid at fortælle om, det har været lidt sløjt med de store oplevelses- rige turer, men tilgengæld har der jo så været mange af de helt almindelige, altså dem der lige går over til fårende og rundt på markerne her omkring. De er nu heller ikke at gimse af, f.eks. at se alle de små lam der efterhånden er kommet på gården, de gør mig bare så glad hvergang, og den dag der var kommet små sorte lam, ja så svimlede jeg helt hen.

Små turer bliver det da også kun til med Kiko, det går langsomt fremad med det ben og det er ikke så godt som først antaget, ved eftertjekket hos dyrlægen lød dommen at operationen desværre ikke var lykkedes som foventet så lige nu er der kun den hårde vej, som er at hun flere gange om ugen er til genoptræning i vandwalkeren, selvom Kiko og vand jo ikke er så godt er hun nu efterhånden  blevet rigtig sej.

Vi er selvfølgelig soledariske og ind imellem går vi med på deres små turer i pensonist tempo og i går da jeg gik og gjorde mig klar til en tur, kom Amalie ned og spurgte hvor jeg skulle hen for hun ville da gerne med, jeg svarede henslængt " åh vi skal såment bare ud på en lille kedelig tur med Kiko" og sjovt var det at se Amalies forargede udtryk da hun sagde " hvorfor siger du dog sådan"  jeg kom til at le for jeg kunne jo godt høre at det lød helt forkert, så jeg måtte straks forklare hende, at Bacchus og jeg hellere end gerne ville med, men at Annie og jeg simpelthen kaldte disse ture for kedelige. Efter turen, mente Amalie dog ikke at turen havde været så kedelig endda og Bacchus og Kiko havde da ihvertfald også hygget sig gevaldigt godt.  

I dejligt forårs humør blev Amalie og jeg på en anden lille tur hvor skov bunden var et tæppe af Erandis, den perfekte baggrund til et par billeder

og ganske godt blev dette her billede da også, det ses også tydeligt at Bacchus øje desværre ikke er helt som det skal være endnu, men jeg har nu fået en ny tid hos dyrlægen på tirsdag og så håber jeg at dyrlægen har en eller anden behandling der virker

Ja og er det ikke det ene så er det jo tit det andet, Mulle har også skrantet her på det sidste, hun har fået en eller anden urinvejs infektion, så hun nu får noget pencilin for, umiddelbart ser det ud til at hjælpe, så jeg krydser fingre for at det bliver ved det.

Nu hvor hun skulle til dyrlæge skulle jeg lige finde ud af hvor gammel hun efterhånden var blevet og jeg blev noget overrasket da jeg kom frem til at hun måtte være over 10 år. Hold da op så har hun nu gjort det meget godt for sådan lige umiddelbart kan jeg kun huske, at hun har været til dyrlæge 2 gange, en gang med en byld og en anden gang for mange år siden hvor hun også havde sådan noget urin vejs noget.

Men udover alle vores dårligdomme, som Kikos ben, Bacchus øje og nu også Mulle urinvejs ting, ja så går det nu godt og vi  nyder hver dag at foråret er et skridt nærmere.

 

26 marts

Så har vi været til udstilling i Stestrup og Bacchus fik en flot exellent og det er vi rigtig stolte af, for jeg må nok sige at vores forventninger ikke var særlig store da vi drog afsted, bedre blev det ikke med de mange velmente kommentarer ang. pels og trimning, de spændte lige fra, at han var et totalt håbløst tilfælde, hvor der intet var at rede og de lidt mere diplomatiske der syntes at han var smuk som han var og så ganske naturlig ud, så jeg må nok indrømme at jeg stod med blandede følser da Arne løb i ringen med ham, derfor blev glæden da også ekstra stor, da de kom ud med deres fine røde bånd, dog blev det ikke til nogen placering, nej vi må vist erkende at hvis Bacchus skal hive nogen placeringer hjem, ja så skal der vist mere til end et bad og en børste tur :-)

Til gængæld kunne vi så glæde os over at det var Bacchus bror Oliver der løb af med hele baduljen i åbenklasse, det var utroligt flot, ja og som vi nu siger "det var da godt at det blev i familien" :-)

En anden stor glæde var at vi mødte flere af Bacchus og Toffie bjørne og hvor var det sjovt og tydeligt at se de mange fælles træk der var fra Bacchus. Ja man sidder sørme og bliver stolt.

Rigtig hyggeligt var det også at Luise`s "far" kom helt fra Sakskøbing for at heppe på Bacchus og det bedste af det hele var at han havde sit super gode kamera med og tog nogle billeder af Bacchus, det var jo heldigt, for mit sølle kamera tager elendige billeder i en indendørs hal.

Helt bestemt en dejlig og oplevelses rig dag.

23 marts.

Ja så fik Bacchus parret med Luise d. 21 og 22 marts. Nu er den søde vente tid så begyndt og omkring d. 14 april skulle vi meget gerne vide om der er hvalpe på vej, ih hvor bliver det spændende.

Luise                      og                       Bacchus

        

Ikke så snart projekt parringen var overstået er vi nu begyndt med de indledede forberedelser til på Lørdag, hvor Bacchus skal udstilles i Stestrup. Så i dag efter vores gåtur blev Bacchus børste godt og her til aften har det været store badedag. Jo en ting er helt sikkert her hos os er det Bacchus der sætter dagsorden :-)

 

 

20 marts.

I dag fylder Bacchus 3 år

Hurra hurra

Bacchus fødselsdag startede tidligt med en skovtur, en rigtig hyggelig tur

Et par fødselsdags spring blev det også til og Bacchus lagde ud i fin stil

først den ene vej

så den anden vej

og tilsidst retur igen

jo han kom flot over. Over kom Arne da osse selvom han godt kan gøre sig lidt mere umage næste gang :-) hi hi

 

 Hjemme blev Bacchus fejret.

 Kiko kom til fest med balloner og en meget flot kæmpe pakke. - og det med pakker, det er lige Bacchus.

og ihh hvor blev vi underholdt.

     

      

      

      

I den store pakke var der hele to pakker

Den ene var en stor pose knas                               og i den anden var et kæmpe kødben

                      

Det kan nok være at de to venner gjorde store øjne - sikket et ben

 Bacchus tog godt fra

og mens Bacchus gnaskede løs spottede Kiko flere pakker

den lille pakke stod der bestemt Kiko på

  

 uhm en god cigar er lige noget for Kiko

Bacchus fik nu ikke lov at spise hele det store ben, der var jo flere pakker der skulle åbnes

 

 

Uha da da - et spil for inteligente hunde

Så selvfølgelig en nem sag for Bacchus og Kiko, den blev hurtig tømt for guffer :-)

Ud over fødselsdags fest skulle Bacchus også have besøg af Luise Von Aueteich, en skøn date Bacchus skulle parre når hun kom i løb og var parat og det var altså nu i dag, her på Bacchus fødselsdag. Det var jo lidt af en gave - lidt ud over det sædvanelige, men selvom Bacchus gjorde hvad han kunne lykkedes det nu ikke at parre i dag, øv øv men vi prøver igen i morgen og så må vi se hvad dagen bringer.

Smukke Luise

Vi ses i morgen

 

12. marts.

Bacchus og Amalie

De to har utroligt meget glæde af hinanden og ih hvor de dog nyder hiandens selskab, det er både i sofaen

men også når de er på tur, som nu her i dag da vi var en tur ved Kilden. Amalie var hel med på at vi skal have nogle gode billeder af Bacchus til hjemmesiden og henne ved Kilden var der de her giganiske træstubbe, lige det rette sted til at gå vi amok med kameraet og det kom der da også en hel billed serie ud af.

Se bare.

udsigten var storslået

 

En lille hule fandt vi også og sådan en skal da afprøves :-)

jo der var plads til begge to

tilsidst måtte vi lige rundt om Kilden der på en eller anden måden, har en magisk tiltræknings kræft

smuk og hel specialt

En rigtig god tur og en sand fornøjelse at have de to med på tur.

9. marts.

Mor´s mis :-)

8. marts.

Jamen så lykkedes det alligevel af få fingrene i et fødseldags billed af Buffas.

Se hvor skøn han er

 

og sikke da en lækker kage

og hans svaghed for gode papkasser, ja det har han bestemt fra sin Far.

Dejligt at se og høre at Buffas har det så godt, det glæder os meget, men med til historien kom så godt nok også at Buffas lige har haft brækket en tå og senere en flænge i øret og i dag blevet HD fotograferet, jamen dog, man må så meget igennem som Berner, mon ikke han har brugt sin kvote hos doktor dyr for et stykke tid.

 

Bacchus har brugt lidt af sin kvote i dag, der var jo sundhedstjæk på programmet og hans øje skulle vi også have set på, desværre er det ikke blevet bedre.

Dyrlæge Jens første bemærkning var da også " Har du givet ham briller på ?" men ud over det blev Bacchus tjækket meget grundigt og selvom Bacchus nu vejer 57 kg sagde Jens at han var perfekt, ikke for tyk og ikke for tynd, også hans pels var fin, men på hans tænder var der igen begyndt at komme belægning på, men det var ikke noget alamerende, så vi blev enige om at det ville være fint at få dem renset ved næste tjek. Jens er en super dyrlæge og hans tilgang til Bacchus er så naturlig og ligetil, men øjet kunne han ikke stille nogen diagnose på, han syntes det var meget mærkeligt, men det måtte være en allergisk reaktion, så i første omgang fik vi en øjen savle som vi skal dryppe ham med 3 gange om dagen i en uge. Ja så må vi jo se...

For hele besøget får Bacchus UG, X og 0, han var så dygtig da han blev undersøgt og ude i venteværelset var han såment helt væk i dufte, at han ikke sansede andet. Jens´ sidste bemærkning til os var da også " jeg tror jeg aflyser rengøringen idag, Bacchus har jo vasket hele gulvet :-)

 

7. marts.

 

Kald det kærlighed, kald det lige hvad du vil

oh ohh der findes ingen ord, ingen ord der helt slår til

så kald det lige hvad du vil.

6. marts.

Her til morgen var Bacchus, Arne og jeg klar til tur allerede kl 8, ude i bilen siger Arne flot, "hvor vil du så hen i dag" og der sad jeg med en fornemmelse af at sidde med et stort overdådigt menukort og tænkte, ja hvad har jeg så lyst til i dag. Men jeg behøvede ikke meget betænknings tid for med blå himmel og masser af morgensol fik jeg nemlig med det samme lyst til at bestille en tur til Gyrstinge sø.

-Og sikke en menu jeg fik, det var en skøn skøn morgen og Bacchus var bare så klar til tur, her kigger han inderligt på Arne som skal sige værsko

for ihh hvor var det skønt at komme ud til alle skovens dufte

  og sikke en morgen, flot klar blå himmel, koldt men alligevel mildt

 

Tæt på vandet kunne vi hele tiden høre hvordan isen slog sig og en masse isskruninger blev dannet, et meget betagende syn

Humøret var højt og at Bacchus er glad for mig, er jeg da ikke i tvivl om.

men når Arne er med på tur er der altså ikke meget tid til mig

uha da da hvor de to er pyt og pande

og at det var sjovt at hoppe over åen, det var de bestemt også enige om, først Arne og så Bacchus lige i hældene.

og så er jeg bare vild med de store nøgne træer der er lige nu

Det var altså en tur jeg blev dejlig mæt af. :-)

5. marts.

Et stort tillykke skal der lyde her fra

I dag bliver Lady og Bacchus' hvalpe 1 år, jeg fatter det simpelthen ikke, de er da lige blevet født :-)

      

                Galathea                             Gentleman Jack                                Gioia

Tiden går så stærkt og vi håber meget at det går dem godt og at de alle tre får en rigtig dejlig dag, hvor de bliver meget forkælet.

Foto modtages gerne, åh de kunne jo være så flotte og pralende her på siden :-)

Ja og at tiden går stærkt ses ihvertfald tydeligt her på siden for nu er der igen gået en uge uden opdateringer, men intet nyt er jo for det meste godt nyt.

Det er også tilfælde her og der er nu heller ikke det hel store på tapetet, men jeg kan da starte med at fortælle om den lille morsomme historie der udspillede sig tirsdag aften.

Jeg havde fået to biograf billetter og derfor havde jeg inviterede Annie med, inden vi tog afsted gik jeg en lille tur med Bacchus og bagefter kom Annie og Kiko over, vi syntes nemlig godt at Kiko kunne være her og hygge sig med Bacchus, Arne og Amalie imens, der sker jo ikke det hel store i kiko´s liv lige nu, hvor alt ting foregår i kort snor.

Det havde Arne og Amalie bestemt heller ikke noget imod og det så nu også ud som om de hyggede sig da vi kom hjem fra biffen, vi kom nemlig helt ind i køkkenet før begge hunde hørte at vi var kommet hjem og kom susende nede fra stuen. Annie siger derfor glad, nå er det gået godt med passningen og nu kommer det sjove så, for både Arne og Amalie står tøvende og meget tilbage holdende og siger " jooo det er da gået meget godt" Annie og jeg lignede to store spørgsmåltegn, hvad skulle det svar dog betyde.

Arne begynder så med at sige, ja Kiko har altså været ude i haven. Åh siger Annie det må hun da godt, ja siger Arne hun har altså også været stukket af. Det var altså derfor de to stod der med samvittigheds kvaler. Både Arne og Amalie havde begge travlt med at forklare og forsiker os om at de bestemt havde været meget opmærksomme på hende i alt den tid hun havde været i haven med Bacchus, men et øjebiks uopmærksomhed og så var hun væk. 

Og som Arne sagde "ja jeg var sgu ikke helt stolt af situationen da vi skulle ud af lede efter hende, men heldigvis var hun bare løbet hjem og lige så snart Arne og Amalie kom der over, var hun kommet dem løbende i møde.

Ja det var ikke så godt, og man skal jo ikke begynde at tænke på hvad der kunne være sket og så må hun jo bestemt heller ikke løbe rundt med det ben lige nu.

Men som Annie sagde, tænk ikke over det, det kunne jo lige så godt have sket når jeg selv har hende.

Heldigvis går det så godt med Kiko´s ben, at de i fredags kom med på tur over til gården og af  marken hjem

Ved gården fik jeg et par billeder af det lille lam og et par af de store får kom helt tæt på og skulle lige se, hvad jeg var for en starut.

   

 

At Kiko endelig var kommet med på tur passede Bacchus godt og på marken blev han en være bølle, han prøvede alt hvad han kunne for at få lidt gang i Kiko, ja han er til tider ikke andet end en stor hvalp.

Ved gården var det koldt og blæsende, men på marken var vi kommet i læ og vi fornemmede at foråret var på vej og skønt var det da også nu at se erantisser titte frem

Mens vi går der og nyder turen sætter Bacchus sig lige og kigger op på mig og så var det at jeg lige ser hans ene øje ser mærkeligt ud, det er ligesom hævet i kransen rundt, ja så blev vi jo helt fikseret på det, men heldigvis har jeg allerede bestilt tid til dyrelægen på tirsdag, da han skal ned til sit årlige sundhedstjæk og så må vi da også lige have set på det øje

Jeg håber og tror ikke det er noget slemt, der er intet at mærke på Bacchus, heldigvis er der masser af gang i ham og især her til morgen, der var Arne og Bacchus tidligt oppe og lige så snart jeg slog øjenene op, sagde Arne hvis du vil med i skoven så er det nu, og i kan tro at jeg kom op og fik turtøjet på, de skal da ikke tage på tur unden mig :-(

Morgenen var skøn med skarp sol og morgendis og vi var ude at se på brænde som vi inden længe skal igang med, så vi kan få noget varme til næste vinter.

først på turet var Bacchus smuk

og turen var som vores ture er flest, Bacchus måtte op på et par stubbe og ellers løb han lidt foran og til tider lidt bagved, det var også da han var kommet lidt bagud at jeg lige vendte mig om for at se hvor han dog blev af.

Ja hvor blev han dog af, jo han lå da og rullede sig i et ådsel, så jeg kaldte højt, Bacchus lettede sig med det samme , og vi var ikke i tvivl da han kom hen til os. FY for pokker, nu var den gal igen igen.

Se bare et snaske øre der sidder her

 Sådan gik det altså til, at Bacchus både havde været på tur og i bad i dag inden klokken var 10.

-jo Bacchus forstår at holde os igang og det passer ham så godt.

 Ha ha hi hi ho ho

27 Februar.

Tid til opdatering og jeg kan jo starte med at fortælle om i torsdags, der havde jeg så travlt og Bacchus måtte tålmodigt vente på tur, endelig kunne der blive tid til en kort og hurtig tur, så vi gik over vejen og af stien ned til hestefolden. Ved hestefolden kommer Baccus altid fri, så han kan løbe lidt rundt på marken, og lige da han var kommet fri løb han ind på marken og på grund af, at vi stod med rygvind nåede jeg selvføgelig ikke at opfange lugten af gylle, så inden jeg fik set mig om rullede Bacchus sig rundt i en stor gyllepyt. Føj føj og atter føj

Pokkers osse, der stod jeg nærmest med håret i postkassen, men rundt kom vi da og hjemme igen fostod Bacchus bestemt ikke alt det påstyr det gav da han glad og fro kom ind. Pu-ha det var slemt. Det værste var nu at vi alle skulle ud af døren og vi måtte derfor bare kører fra en ildelugtende hund. Endnu værer var det jo så da vi kom hjem igen ved 21 tiden, pu ha da da, Arne sagde" han skal bare i bad", jeg orkede det næsten ikke, men Arne havde taget beslutningen, vaskes det skulle han.

Det var nu også godt med det bad for dejligt nemt var det så , da jeg kom fra job om fredagen, der røg han med det samme op på havebordet og fik en børste tur.

og blev dejlig lækker igen :-))

Bagefter gik vi en tur ned til søen, først forbi gården og inde i fårefolden var der kommet et lille bitte lam, lidt tidligt til at kalde sig et påskelam, men sødt var den bestemt.

 

søen var som altid smuk

snart kom vi til udsigt bænken og da det kniber lidt med selskab på vores turer lige for tiden måtte Bacchus sidde ene og alene, trone for fotografen, men det gjore han nu også ganske godt :-)

Da vi kom tilbage ved gården var Fie kommet ud, det syntes Bacchus var rigtigt hyggeligt

Men det bedste var nu alligevel at Kiko lige kom på et lille visit hos os da vi kom hjem, det går jo så godt med benet og hun støtter så fint som hun skal, men hun syntes godt nok det er kedeligt med korte ture i kort snor, det er jo slet ikke Kiko

så fint det er

det skal nok blive godt igen.

Weekenden er bare fløjet afsted, hvad vi egentligt har fået lavet ved jeg nu ikke rigtigt, men lidt sofa hygge kan vi vist ikke lyve os fra :-)

-Og her til morgen stod den ihvertfald på skovtur og turen gik derud i mors nye (gamle) dyt. Bacchus havde ikke spor imod den gode plads han nu har fået.

Ude i skoven viste Arne mig hvordan jeg kunne optage små film med mit kamara, det var rigtigt sjovt og jeg filmede løs, ihh hvor jeg dog glædede mig til at det skulle her på siden, men her i skrivende stund må jeg erkende at det kan jeg jo selvføgelig ikke finde ud af. Så nu må det komme når jeg får vredet armen om på Arne og han får vist mig hvordan. hæ hæ.

Jeg vil gerne afsløre at det nu heller ikke blev til de hel store inponerende film reportager og noget forskrækket blev jeg da også da jeg hørte at der også var kommet lyd på, jeg blev da helt flov over at høre hvordan jeg kommonderede og ligefrem snærede af min søde mand, nej det er vist meget godt at det ikke kommer på siden endnu. 

 

22 Februar.

Hverdagen ræser igen afsted, igår var vi på en tur på markerne, men jeg kunne ikke rigtig nyde turen, for tankerne var hos Kiko som havde været til hendes årlige sundhedstjæk der mente dyrlægen, at det bedste for hende ville være at blive opereret i hendes knæ fordi knæskallen sad løst. Det blev hun så i går og efter vores tur over markerne, gik vi på visit for at se hvordan hun havde det og heldigvis havde hun det efter omstændigheder godt, men selvføglige lidt sølle og noget mat i sokkerne .

Nu håber vi bare snart at hun kan blive klar til tur igen, for det er nu lidt trist på vores ture at vi ved at hun ikke kan komme med.

Turen over markerne var i stiv kuling, men det er Bacchus da fuldstændig ligeglad med, han nyd da bare turen i fulde drag :-)

Idag gik Bacchus og jeg så en tur ud til skoven og af markerne hjem. Vinden var stadigvæk meget kold og der var sne i luften

skidt pyt sagde Bacchus, han ville bare ud til skoven

og ikke så snart vi var kommet derud måtte han op på en stamme, dæk blev der sagt, Bacchus bukkede svagt i knæene og kiggede på mig med et udtryk der sagde "det kan jeg da ikke".

Men selvføglig kunne han da det

Se bare her.

mere sejer sikker var han dog her :-)

Da vi kom ud af skoven vrimlede det med dyr, Bacchus fik besked på ikke at løbe efter dem og han blev da også pænt hos mig, selv om at de trak lidt.

Længere fremme var der pludselig et dyr der åbenbart ikke var kommet med flokken og den havde Bacchus da ikke fået besked på at han ikke måtte jagte, så inden jeg havde fået sagt noget, var han lettet og ræssede efter den

sådan en bisse

nå ja nu er det jo ikke fordi at Bacchus sætter alle sejl til ret længe af gangen.

så pyt, "skal jeg ikke bare lade den smutte".

Vidre det gik

men snart var den gal igen, flere dyr på marken

 

men denne gang så jeg dem først, så Bacchus måtte nøjes med at kigge til igen.

En herlig tur med masser af dyr

20 Februar.

Fire dejlige fridage synger nu på sidste vers, ja men er der dog slet ikke sket noget i Bacchus liv, jo det er der da, dog er der ikke store pralene nyheder, kun lidt fra vores sædvanelige hyggelige hverdag og nu har en masse billeder hobet sig op, så det er tid igen at få lidt på siden.

Et enkelt billede er kommet fra mail- boksen og det var bare et super skønt billede

Kiko og katten Amalie

Jo det er hvad der kaldes råhygge på højt plan. :-)

 

 - og her er billeder fra en tur hvor Arne og jeg var i Monet skoven. Bacchus blev kostet lidt rundt på stubbe og stammer, ja han må arbejde lidt for føden her hos os. :-)

Fine spring blev det også til , desværre var fortografen ikke særlig hurtig på aftrækken, så ingen pletskud .

men her sidder Bacchus ihverfald klar

Perfekt spring sagde Arne

fik du det???

 

næ.... det kan man vist ikke just sige

Nu håber jeg på bedre held næste gang, nemmer er det tilgengæld at få lidt stemnings billeder af omgivelserne og selvom vi ingen sne har, er det ihvertfald koldt nok, den store sø er igen frosset helt til.

bliver det dog aldrig forår

Næsten tilbage ved bilen kom to dyr på tværs af stien og selvom det ikke blev særlig tydeligt, ja så blev det nu alligevel hvad jeg ville kalde et pletskud.

Se bare her.

Bacchus elsker sine turer og som Arne siger, det er nu det hele værd.

- og han har så ganske ret.

Lidt nyt fra vandhullet er der da også, for selvom det igen er totalt frosset til, giver det en del dyreliv i haven at have sådan et vandhul. Nu har vi flere gange set at solsorten kommer for at drikke fra bassinet. Det var så hyggeligt at se den anden morgen da hele familien sad ved morgen bordet,pludselig så vi at Solsorte far kom for at drikke, men miltsanden et øjeblik efter kom Solsorte mor sørme også.

Solsorte far 

og Solsorte mor

Både Arne og Amalie er nu også flittige til at fodre alle vores fugle i haven og Bacchus følge med, vi har dog lært at fuglekuglerne skal hænges højt for som hvalp åd Bacchus da fire kulger Arne lige havde hængt op, heldigvis skete der ikke noget dengang.

og Solsorten spiser skam da også i vores fodre hus som Amalie flittigt har lavet i skolen

Sker der ikke snart noget, jeg keder mig hi hi

Her kedede Bacchus sig bestemt ikke, nej han underholdt os meget, da han mageligt lagde sig til rette i sofaen med et dejligt kødben

ihh hvor han nød at ligge der og gnaske

 

højlydt

men ups pludselig røg det på gulvet

 

ja så må man da bare derned og gnaske vidre :-)

At Bacchus efterhånden tager sig nogle friheder så vi da også da han lige fik lyst til en banan fra frugtskålen, Bacchus kan nemlig godt lide bananer, især hvis de er blevet godt modne, han måtte dog have hjælp til at få skrællen af.

og når Bacchus ikke laver fis og ballade, ja så er han tit at finde på hans gode nye madres i haven

der sover man nu godt.

16 Februar.

Mulle er sin egen, derfor finder hun også helt sine egne pladser :-)

 

 

15 Februar.

En bidende kulde er over os og man får hurtigt lukket døren når Bacchus skal ud og ind fra haven. Bacchus nyder at ligge ude på terassen og der har han jo haft sin elskede madres, men lige inden vinteren satte ind røg den simpelhen ud, for den var efterhånden meget klam, jeg har derfor i lang tid snakket om at få lavet noget overdækket hvor en ny madres kunne ligge, men da jeg ingen handy kvinde er og Arne ikke rigtig er med på ideen, er det kun blevet til snakken. Men så igår besluttede jeg, at selvom jeg ingen overdækning har fået lavet skulle Bacchus igen have en madres i haven. Uha da da hvor blev han glad for den, hver eneste gang han har været i haven har han smidst sig på den - Han elsker sin madres og ja, denne her bliver også klam, men så må den ud igen og så skal jeg personligt sørge for at han får en ny.!

Trods rusk og kulde har vi alligevel været på en god tur med Kiko og Annie, varmt klædt på kørte vi det lille stykke ud til Vrangeskov. Vi havde ikke været der i lang tid, så vi viste ikke rigtig hvor smatte der ville være, sidst var det en rigtig pladder tur. Nu var der overraskende tørt de fleste steder og jorden var lidt frossen i overfladen, så det var nemt at springe over de største sumphuller.

Alligevel var den lille bro stadigvæk oversvømmet af åløbet, en nem sag for Bacchus og os, men Kiko syntes nu ikke det var så fedt at få våde fusser. :-)

Vildt fedt var det at stå ved søbredden og se hvordan vinden lavede bøgler på søen, men også at høre lyden fra den meget tygge grødis langs kanten, det var som musik hvor tonerne var glas der slog og kurrede mod hinanden i et væk. En hel specieale lyd

ellers gik det bare over stok og sten

 også med lidt ræs

ingen tvivt om at det var en skøn tur, vi hyggede os gevaldigt

Efter af have passeret et stort sumphul

 lavede vi igen pladder potetesten

ha ha, Bacchus vandt igen

og så blev der ellers bare finkæmmet langs bredden rundt

dejligt dejligt sted

og mange gode pletskud kom i kassen

- når jeg da selv skal sige det :-)))

 

12 Februar.

Selvom det efterhånden er 14 dage siden at Amalie havde fødselsdag, havde hun ikke haft tid til at have klassen hjemme, derfor var de  igår inviteret til hygge med overnatning.

 HYGGE !!!!!!

YES! det er lige mig

Amalie havde på forhånd regnet ud at vores sølle sofapladser ikke ville række langt, når veninderne skulle bænkes til X-fator, derfor mente hun, at det ville være smart at flytte sofabordet og så fylde op med madresser i stedet for, så kunne de jo både hygge og sove der, det var hun bestemt ikke ene om at det var en god ide´

Bacchus syntes det var genialt. :-)

     

jo Bacchus var kommet i et smørhul

og ihh hvor han dog nød opmærksomheden

Bacchus hyggede sig da også gevaldigt med at ligge og gnaske højlydt på en gammelt ildelugtende klov,

- ikke alle piger syntes det var et hit. Hi hi

Næste morgen da pigerne igen rørte på sig var Bacchus straks på pletten

  

 han viste nok hvor der var godt at være

og han fik hvis også charmet sig ind hos flere af pigerne

Dejlig aften for Amalie, men bestemt også for Bacchus.

9 Februar.

Tiden løber og ingen opdateringer, det er nu ikke fordi der ikke er noget at skrive om, men kun fordi det kniber med tiden.

Jeg er nu simpelthen nød til at fortælle om Annies og min tur i søndags selvom det efterhånden er nogle dage siden. Dagen var sat af til tur og derfor kørte vi til Gyrstinge sø, det er nemlig sådan et herligt sted og vi kom langt omkring for turen sluttede først 3 timer senere. Det var herligt og hundene, ja de nød det godt nok.

Ved de store bunker med brænde, løber Kiko tit op på stakken, det ser legene let ud for hende og så står hun flot og elegant på toppen, inden hun fint løber ned igen.

mens vi står og underholder os med det, viser Bacchus sig fra sin magelige side, han har det vist helt fint med at lade Kiko rende op og ned Hi hi..

men han slap nu ikke helt, så han måtte op på et par stubbe

og en enkel træstamme skulle jeg også have ham op på

nej han skal ikke gå der og lulle afsted bare fordi vi var kommet på langfart

og at turen var længere end sædvandelig var tydeligt at se, da begge hunde skulle tanke op da vi passerede et lille vandløb. Ikke så mærkeligt for Bacchus, for han tanker op ved næsten hvert et sted hvor der er frisk vand, men Kiko går meget langt på literen og drikker derfor meget sjældent på en tur.

Ved udsigt pladsen skulle vi lige sidde som vi plejer

Her var Bacchus da heller ikke sen til lige at tage sig en velfortjernt slapper

Om det var ligefrem var turens længde eller om det bare ikke kan ungås lige nu vides ikke, men ihvertfald modrede vi os meget over at Kiko var blevet beskidt på denne tur

selvom det selvfølgeligt aldrig slår Bacchus pladderpoter :-)

Tilsidst da vi kom til dæmningen fandt kiko noget meget intrassant nemlig et musehul, sikket et fund, Kiko elsker musehuller, snuser og graver vildt, Bacchus kommer da også til for at se hvad der er på fære

 

Men musehuller, tjaa dem gider Bacchus åbenbart ikke bruge energi på, så han indtager sin magelige facon endnu en gang og ligger sig pænt til at vente på at kiko bliver færdig med sit graveri

og  derefter hjemad det gik hvor Bacchus indtog endnu en magelig stilling, nemlig den på langs:-)

Igår var vi en tur til "vores" egen sø. Vi fik lokket Amalie med, hun har efterhånden også anlagt sig en magelig teenager adfærd, men det var nu dejligt at hun kom med.

Ved søen da Bacchus skulle tanke op

 

skulle Bacchus ligfrem en lille tur ud at bade

  det skønt at få kølet fusserne

det var bestemt også en skøn tur

Efter turen blev Annie  hyrret som børsteassistent, for Bacchus skal børstes godt så han snart kan komme i et efterhånden tiltrængt bad, det har været helt unødvendigt her hvor der har været sne, men nu går den snart ikke længere.

Idag kørte vi til Monet Skoven, turens højdepunkt blev helt klart da Kiko lige fik rullet sig i noget ådsel, hun lugtede ganske forfærdeligt for pelsen og selen var smurt ind i snask. Det plejer jo altid at være Bacchus der lige får rullet sig, så jeg morede mig gevaldigt.

 

Det værste var nu da vil skulle have hende med hjem i bilen, stanken var så gemmentrængene ildelugtenede at vi var nød til at køre med åbne vinduer, Bacchus så derimod ikke ud til at have nogle kvaler med Kikos velduftende parfume, men ingen tvivl om, at hun stod til et bad.

3 Februar.

Bacchus og jeg har været på en lille skøn tur, en tur vi her lokalt kalder for trekanten rundt, den går i sin enkelthed ud på, at gå ud af vejen til skoven og så igennem skoven og ad en anden vej hjem. hi hi.

Det med at gå langs vejen, har aldrig sagt Bacchus så meget, det gjorde det heller ikke i dag, han trak bare derud af, han kunne simpelthen ikke komme hurtigt nok ud til skoven, så der blev givet en del vente kommandoer.

Tilgengæld fik piben en hel anden lyd da vi nåede skoven, uha da da hvor havde Bacchus dog lige pludselig god tid, jeg skal love for at der skulle snuses helt i bund i dag, så en del gange måtte jeg pænt vente på ham.

Men mens jeg ventede nød jeg det flotte å løb, der nu står råt og bart

Vi hyggede også på turen med lidt spring over de gamle træer, Bacchus sidder pænt og venter på at der bliver sagt "spring"

Vi havde også gang i vores op at sit på stubbe leg

og stå på stamme

 solen tittede frem en gang imellem

ja inden vi fik set os om var vi kommet ud på vejen igen

Giver du en guf :-D

På vejen kom vi forbi der hvor Knud Lavard blev dræbt af sin bror i år 1250 sådan ca., hans far var Kong Valdemar, jo vi har fin historie her i området.

og også meget smuk natur

næsten hjemme var det nu som om linen hele tiden trak bagud

Bacchus havde bestemt ikke travlt med at komme hjem :-)

 

 

31 Januar.

I går søndag startede dagen for Bacchus med en god skovtur sammen med Arne, resten af dagen stod den mest på sofahygge og den var Bacchus helt med på.

Først på dagen var det Ann-Sofie der sad i sofanen med sin bærbare , Bacchus mente, han nemt også kunne være der.

så han smed sig godt tilrette.

Fra sofaen så vi også at naboens kat havde fundet sig alletiders udsigtspost.

Om aften var Bacchus på et tidspunkt i haven, vi andre fyldte sofaen op da der var håndbold i tv. Men så er det at Bacchus godt vil ind, Arne rejser sig og går hen for at lukke ham ind. Sjovt er det så at se hvordan Bacchus småløber ind til sofanen og lige snupper Arnes plads. Ja der er reft om pladserne hjemme hos os når der er bold i tv:-)

Der går dog ikke andet et øjeblik før noget ikke er som det skal være, Bacchus mener nemlig ikke at uld tæpper hører til i sofanen

og puder fylder også bare op

jo Bacchus forstå at indrette sig

Han havde nemlig styr over sagerne da han sådan indtog sofanpladsen

Hej five

Det var en ren sofahygge dag :-)

Idag har været som dagene er flest, nemlig med en dejlig tur sammen med Annie og Kiko.

Vejret var igen gråt i gråt, men det blev turen nu ikke dårligere af. Igen gik turen ned til søen, dog gik vi den anden vej rundt og vi skulle igennem et lille sommerhus område, der plejer vi ikke at gå og det tror jeg bestemt at begge hunde bemærkede for ihhh hvor der dog duftede.

På vores vej så vi nuttede kalve

Og da Kiko et par gange gad kaste pind, ville jeg også kaste lidt med Bacchus, men neeej det gad Bacchus ikke, på utallige opfordringer gik han tilsidst over til pinden lagde sig ned og gnaskede lidt i den.

ja ja så gik vi da videre

Næsten hjemme var Bacchus og Kiko igen først på toppen af den store drive.

      

Jo vi havde en god og dejlig tur.

30 januar.

30 Januar.

Tid til nyt fra hyggebamsen Bacchus

 

som har været en tur rundt på markerne med Amalie og jeg, og selvom det var eftermiddag, var morgenrimen ikke forsvundet og tågen hang som en dyne over os hele turen rundt.

Det var som om det ikke rigtig var blevet dag og Bacchus gik da åbenbart også rundt og halvsov lidt Hi hi

Alligevel var det skønt at det nu er nemt lige at tanke op ved åen, for det har været helt umuligt i lang tid med al den sne vi har haft.

Hjemme var det skønt at underholde sig med en papkasse med et stykke tørret kalkun og et par godbidder i. Det kan nok være, at den som altid skal med over på hans madresse og unduleres. Bacchus var ikke i tvivl om, at han skulle ind i den kasse, det klarede han nemt ved at presse hele hovedet ned i kassen.

Hi hi se hvad jeg har fundet

hmm lad mig nu se, hvordan skal den her gribes an

 op på madressen med den

 ind med hele hovedet

 hmm  gode guffer

hallo er der mon mere

øv jeg vil have mere :-)

ja så kunne man da lige så godt spitte den lidt ad

 jeg skal gi dig, skal jeg

men der var altså ikke mere at komme efter

men sjovt var det så længe det varede. :-)

De fleste ture forgår lige nu hvor vejret er gråt i gråt og frost i frost, dog var der turen i torsdags med Kiko og Annie, blå himmel og solen stod lavt og det gav et fantastisk farve spil. Vi ville ned til søen, så turen gik over forbi gården og igennem fårefolden.

Hundene hyggede sig, jo vi nød turen, det blev en fantatisk dejlig og god lang tur 

 

med

Blå himmel :-))))

 og en glad hund

nej sludder, der var da to glade hunde

og Kiko løb fri meget af turen, hun lyster efterhånden som en drøm, hun er blevet super dygtig.

Ved stedet hvor stien er hel hule artig på grund af den tætte beplanting, var det nu endnu mere hule artig for sneen der har ligget tungt på buskene havde trykket den endnu længere ned, Bacchus og Kiko smuttede nemt igemmen, men vi tobenede måtte helt i hug for at passere.

Fra udsigtsbænken sad vi bare og nød synet

sikke en salig fred

 

men efter en stund, vidre det gik, vi skulle da ned til næste stop ved dæmningen.

Her så vi udsigten hjem til Haraldsted, med kirken og gården

og den store vandbrønd.

Jo der var nok at blive betaget af, når vi kiggede på den ene side var der solned gang for fuld udblæsning

Men til den anden side blev vi altså også betaget da vi pludselig så, at lyset lige netop fald sådan at vi dannede skygger midt ude på søen, desværre er det ikke tydeligt på billedet, men det var nu morsomt.

Vi står næsten midt i billedet, dog en lille smule til højre

Da vi kom til næste stop ved dæmningen løb Kiko hen til bænken og op på bordet og stod glad og fro og ventede på os, hun var ikke i tvivl om at her skulle vi sidde.

ihh hvor vi hygger her

Bacchus rendte mere rundt i hans egen lille snuse verden mens vi sad der, men lige inden vi skulle vidre blev han beorderet op på borden for jeg ville også lige have et billede, det gjorde han så, men ikke uden et kropsprog og en memik, der sagde" ja ja hvis du så gerne vil have mig derop, så skal jeg nok." 

På tilbage vejen så vi ænder i massevis

 Kiko fandt en pind og blev hvalp igen for en lille stund

Bacchus morer sig med at rende op af skranterne for derefter at ræse ned til os.

Trappen op har stadigvæk kæmpe driven som skal passeres, en smal sag for Bacchus og Kiko, men vi har nu heller ikke de store problemer efterhånden da vi ligesom har fået lavet vores egen trappetrin i driven :-)

-og her er udsigten opppe fra drives top.

Det var en skøn tur, der gav en masse gode minder til lives bog og sluttede ved fårefolden, hvor et af fårene stod på toppen af halmballen,

 jo jo der stod den da ganske godt

og nød måske solnedgangen lige så meget som os.

Ja Ja det var så nyt for denne gang, ups måske den blev lidt lang.

23 Januar.

Sønnike Buffas

Stor som sin far og smuk som sin mor :-)

En særlig dag med besøg af sønnike Buffas som var blevet utrolig smuk og dejlig, Vi havde glædet os meget til at se ham og også været lidt spændt på hvordan Bacchus ville tage imod, men det gik nu rigtigt godt.

 

Efter en hurtig velkomst stod den på tur, vi kørte ud til skoven og gik langs med søen, måske ikke det bedste valg da det blev en tur i et noget vanskelig terræn, skovbunden var smattet og temmelig våd. Hundene nød turen, der var en enkel gang hvor Bacchus lige skulle spille lidt med musklerne, helt unden grund, men heldigvis var Buffas ikke sådan at kyse og resten af turen gik det bare så godt.

 

Et af åløbene var steget så meget, at den bro vi skulle passere helt stod under vand, alle måtte vi en tur i vandet for at komme over og mens vi alle hurtigt trippede over, nød Buffas vandet, han havde ihvertfald ikke travlt med at komme over.

Bacchus

Buffas

 

som far som søn :-)

sidst på turen kom vi til shelteren og hundene blev sat til parade til ære for fotografen :-)

Hjemme igen ,kom Bacchus i haven, hvilken han syntes var lidt taveligt, men Buffas kunne så i ro og mag kigge lidt på forholdene, mens vi andre nød frokosten.

-og det havde Buffas bestemt heller ikke noget imod.

   

Tilsidst var det dog tydeligt at der ikke var mere krudt tilbage og både Buffas og Bacchus var godt trætte og jeg tror helt sikkert at der har været ro i bilen da turen gik tilbage til fyn.

 

Herfra er der kun et at sige

Tak for en dejlig dag

20 Januar.

Jeg er en af de heldige som arbejder i naturskønne omgivelser og med en del dyreliv og hver dag har jeg stor fornøjelse af, at se de mange egern der lever derude. I de 8 år jeg har arbejdet der har vi lagt brød, ja hele boller ud til dem, det har gjort at de kommer hver dag, helt hen til vores dør og henter bollerne, og vi bliver lige betaget hver gang, for det er så sjovt at se hvordan de pibler hen og basker rundt med en bolle, tager den i munden og løber afsted med den.

I dag tog jeg billeder af en af dem, de er ikke til at stå for.

 

 

19 Januar.

Havens stolthed, jo flot så det ud, da vi fik lavet bassinet i sommers

og ren idyl var det, at se bassinet by nigth med lys og sager

 

Ja men så var det jo at kong vinter satte ind, men okke dog, med den rigtige bassin dybde, den gode pumpe og den omvendte flamingo kasse kunne fiskene godt overlave en vinter her, var experternes udtalelse ( Arnes hi hi)

Men men men da vi lige pludselig skulle have temperaturer på - 22°, det ses her i bilens display, ja så var det som om der ikke rigtigt var de samme regler mere.

-og da bassinget så sådan ud, ja så skal jeg ikke være bleg for at indrømme, at jeg intet håb havde for de stakkels fisk kunne overleve .

 

Men så var det at Arne i går aftes, efter at have stået med pandelygte i aftens muld og mørke, kom glad og fro ind og sagde, at han bestemt kunne se to fisk der svømmede rundt under den nu let optøede is, ejjj kunne det passe, ja jeg havde ikke meget tiltro til det, jeg tænkte i mit stille sind, mon ikke han havde set to døde fisk som i hans fantasi havde vippet lidt med halen. 

Ihh der blev jublet, Amalie blev så glad, hun har næsten ikke kunnet holde ud at tænke på alle de døde frosne fisk, ja selv Ann-Sofie sagde "der kan du bare se mor og dig der har gået og sagt at de var døde" Du er en rigtig pesimist !!

JJo jo bevares så måtte jeg selvføgelig selv ud i dags lys i dag og stikke næsen i bassinet, jo sørme så, to store fisk svømmede lige omkring. Det var da utroligt.

Men se nu her der var ikke bare 2 der var 1 ... 2... 3 .... mange fisk

 

Nu kan det bassin godt se af tø helt op, så vi kan se hvor mange fisk vi har og rigtigt få gang i det igen :-)  - uha hvor bliver det skønt, at vi nu går mod lysere tider.

 

18 Januar.

En lille Monet tur blev det til i dag, stadig med lidt grå og trist vejr, men der var øjeblikke hvor man kunne fornemme, at vi dog er på vej mod lysere tider.

En dejlig tur, med pletvis sne hist og her, og så mange dufte var nu kommet frem, det var Kiko og Bacchus helt enige om, så snuden i jorden og rumpen i vejret og afsted det gik.

 

Den store sø var stadig frosset til

-og så er der det her billede, som jeg bestemt har taget før bare i en anden udgave

nemlig sommer udgaven

og det her ser også for mig meget bekendt ud

det er da sjovt at se hvor stor en forskel der er på sommer og vinter

nå tilbage til turen, hvor der sørme også var kommet en stub til syne, så Bacchus blev straks kommanderet op på den, selvom det ikke rigtig passede ham, den var nu også meget glat og fedtet, men op kom ham da, selvom han meget hellere ville rundt og tjekke dufte

så vidre gik det i den herlige dufte jagt.

 turen sluttede hvor den begyndte, nemlig i bagagerummet i mors dyt :-)

-også et meget velkendt billed efterhånden.

 

17 Januar.

 I dag blev pigskoene så afløst af gummistøvlerne, Annie og jeg skulle en tur over markerne med hundenene.

Selvom det står slemt til mange steder med vandet, er vi dog ikke ramt så hårdt her, men vådt er det da bestemt.

Marken her står under vand og der er stadigvæk meget sne

Vores å løb er nu blevet til en stor flod.

Sidst på turen var vi kommet lidt væk fra vandet og skønt var det at gå på marken, nu da al sneen var væk. Marken var nu en dejlig langhåret græsmark, som var fuld af skønne dufte, særlig i retning af gården hvor Mille og Fie bor.Da vi nærmede os vejen og gården måtte Bacchus simpelthen i line så han pænt måtte følges med os, han blev ved med at trække i retning af gården og det var ikke uden ynk og trækken i linen da vi skulle forbi - Jeg kunne ikke lade være med at tænke "Mon en løbetid er under opsejling hos Fie og Mille.

 

15 Januar.

Hey

Det var blevet tid til en børste tur :-)

 

 og trimmebordet?

  

hmmm lidt småt,  - nej nej det passede perfekt. :-D

11 Januar.

En hyggelig eftermiddag har det været, Bernermor har været et smut over broen og havde lige tid og lyst til at slå vejen forbi. Ih hvor vi dog glædede os til at skulle have Pia med på tur, desværre skrev hun slet ikke noget om hunde, så jeg regnede ikke med at hun havde nogen med. Bacchus tog glad imod, åhhhh hvor hun dog duftede. Men ikke så snart hun var kommet inden for døren spottede Bacchus hunde ude i bilen, nej hvor godt, selvfølgelig havde hun da hunde med, både Kaya og Rika sad der ude og ventede på tur. Det var bare med at komme afsted.

Rika og Kaya

Hvor er de dog søde.

Vi kørte til fredsskoven, lukkede hundene ud og sjovt var det at se hvordan de lige hilste på hinanden og så skulle de ellers bare afsted, alle tre hunde nød at der nu var skovtur på programmet.

Pia og jeg kunne så bare gå og hyggesnakke og nyde skoven og det dejlige vejr, ja ihvertfald lige indtil Rika og Kaya mente, at de nu var så kendt at de lige havde lyst til at ræse lidt rundt på egen hånd, ja så stod vi der og trippede

Bacchus stod måbene, havde de dog tænkt sig at komme tilbage.....

Jo selvføgelig kom de tilbage

de havde da bare været fulde af krudt

Med flokken samlet igen syntes Bacchus det var på sin plads lige at rulle sig, så kunne de da altid snuse sig frem til duften, hvis de skulle fare vild på en af deres springture.

Kaya

Rika i fuld fire spring

Bacchus

Tak for en dejlig tur

og møs møs

Kom snart igen :-)

9 Januar.

forsættelse....

Herhjemme går Bacchus bare og hygger sig og har helt sine faste rutiner, men han syntes nu det er rigtigt sjovt hvis han kan lave lidt ballade, så at give ham en stor papkasse er altid et hit og en ting er helt sikkert den skal med det samme over på hans madres og unduleres. 

og på opfordring trækker han også gerne tov.

 

men her var det nu mig der morede mig

 Amalie syntes nu de bedste stunder er når der skal krammes og hygges 

 

men selv for en elite hygger som Bacchus kan det nu godt blive for meget, men så er det jo bare dejligt at den to personers sofa lige passer i størrelsen

og at man kan have den helt for sig selv.

Men når hele familien ser X-faktar sidder Bacchus fint og troner og det er som om han ikke er i tvivl om, at han har det der skal til for at være hele familiens X-faktor stjerne

Det sidste billede fra kamaraet fortæller om noget det der ligesom gav teamet for sidste del af histioen fra igår eller retter sagt i nat :-)

Nemlig total råhygge med Bacchus

9 Januar.

Kamaraet er tømt, mailboksen er tjekket og så er det vist tid til en opdatering

I kamaraet var billeder fra den tur Annie og jeg var først på ugen Vi kørte til Monetskoven, og det var godt nok længe siden vi havde været der sidst, nu var den jo fuldstændig klædt i hvidt

I mailboksen havde Annie sendt billeder

Først var der det her som var fra en rigtig dejlig tur, hvor jeg ikke havde haft kamaraet med, men Annie måtte absolut tage dette billed med hendes telefon, for det var en fryd for øjet at se vores to hunde sidde salige og veltilfredse da vi åbnede bagklappen.

Men Annie havde også sendt dette sjove billede af Kiko fra en tur de havde været på uden os.

Prøv lige engang at se: Kiko med burre,

ja hun er da rigtigt kommet i uføre nu hvor Bacchus ikke havde været med til at opfange de s.... burrer  

Nej det kunne da næsten ikke blive meget værre hi hi

Nå men selvom der er en del hjemme hygge billeder i kameraet, må jeg lige nu give fortabt for klokken er mange,

derfor

forsættelse følger.....

4 Januar.

Ja så blev det mig der skulle fejres på sådan en jævn kedelig tirsdag, men jeg må sige at det har været helt vildt med lykønskninger, gaver mm, jeg har bare følt mig så forkælet og lykkelig.

Dagens højdepunkt har uden tvilv været, da jeg kom hjem fra job, der kom Kiko og Annie med flag og gaver. Gaven var nogle pigsko til at sætte ud over mine egne sko, hallo det var sager, de overraskede virkeligt, de var vanvigtige gode, det var helt umuligt at glide med dem på og jeg kunne slet ikke mærke dem når jeg gik, de simpelthen anbefaldes til alle.

Nu kan Bacchus trække lige så tosset han vil, han kommer ingen steder, for jeg står helt fast også når det er glat.

Men hvordan ser de dog ud, sådan et par smarte pigsko

jo se bare her

Lige til at trække ud over skoene

Ja jeg syntes de er geniale

2 Januar.

Igår var føret meget vanskeligt at gå i, for vi havde haft en masse tøvejr og nu var det netop begyndt at fryse igen, hjemme fra så det meget flot ud med super blå himmel, men jeg var ikke mere end lige kommet ud af indkørelsen før jeg skøjtede rundt, for vejen var spejlglat. Bacchus der var ivrig efter af komme af sted, havde slet ikke nogen forståelse for, at jeg slet ikke kunne stå fast så derfor måtte jeg mormoragtigt tøffe hen til Annie.

Nå men jeg fik Annie og Kiko med og vi var klar over, at vi hurtigst muligt skulle ind på nogle marker. Det blev en lang, men også hård tur, for der var stadigvæk rigtig meget sne og man vidste simpelthen ikke hvornår ens fødder sank i, for nogen steder var sneen frosset og hård, andre steder var den blød og var blevet til tøsne, også hundene var kommet på en opgave lidt ud over det sædvanlige og sidst på turen måtte de da også lige ind imellem tage sig en slapper inden de forsatte kampen.

 

 

Men selvom vi var kommet på en vanskelig tur, blev der hygget alligevel, som nu her hvor man ruller sig til den hel store guld medalje.

 Kiko gider du lige at tjække duften

Bacchus hyggede sig da også gevaldigt med at løbe med min handske, som jeg slet ikke havde opdaget at jeg havde tabt, skurken går op i ham og han løber hen og ligger sig med den og håber på at der nu skal leges.

Jeg kan ikke stå for det udtryk der er i hans blik "er det nu der skal leges" men hvor var det godt at han havde set at jeg tabte handsken, ellers ved jeg da ikke hvornår vi havde opdaget det. 

Når vi ikke er på tur ligger Bacchus tit i haven også selvom det som her var stiv kuling, men intet går hans næse forbi for vi er nøje overvåget og sker der lidt, der er en smule intressant,

ja så skal han nok fortælle, at han skal ind og være med,

det klares med et skrab på døren og et blik der ikke er til at stå for.

-luk mig dog ind-.

jo Bacchus har os i hans hule pote ;-)

Amalie har ham ihvertfald evige kær

og det samme har vi :-))

1 Januar.

Så kom vi ind i år 2011, ikke at Bacchus syntes det var noget særligt, men han syntes helt sikkert om turen Arne og jeg gik nytårsdag sammen med Annie og Kiko, det blev en tur på 8 km. Vejret var meget gråt og diset og det havde været tøvejr hele natten, så nu var det ikke så koldt mere, jeg havde ihvertfald fået taget for meget tøj på. :-). Først gik vi af vejen ud til skoven. På vejen gik vi i en smattet grødet ismasse som var temmelig vanskelig at gå i. Hundene nød at Arne var med os på tur, ja det var så slemt at Annie og jeg nærmest følte os som det tynde øl der var med på slæb, for begge hunde dansede omkring Arne hele tiden. Vi kunne ikke lade være med at kalde ham for frolicmanden, for hundene vidste tydeligt hvor der faldt flest godbidder af. hi hi.

Da vi kom til skoven gik vi en dejlig rundtur, så der kunne komme lidt ræs i hundene, Linien på Kiko var nærmst overflødigt, Arne skulle bare grynte lidt, ja for så stod de tæt ved ham. 

Ude på den anden side af skoven, gik vi vidre og det blev en lang, men skøn skøn tur med grødis hele vejen hjem.

Åh jo selvom det var gråt i gråt, så var solen skam fremme.