Nyt fra Bacchus hundeliv.  

2011

4 september.

En tragedie har ramt os, Bacchus er her ikke mere, i fredags blev han pludselig og helt uventet ramt af en blodprop i rygraden som gjorde ham lam i bagkroppen. Jeg kørte ham til Næstved dyrehospital, men han måtte vider til Karlslunde dyrehospital, der blev han lagt i narkose og skannet. Der var ikke andet at gøre end at håbe på bedring, desværre gik det kun den forkerte vej, så i dag ringede de fra hospitalet og sagde at alt håb var ude og at det etisk ikke var rigtigt at holde ham i live.

Derfor har vi nu sagt farvel, alting har en tid og det her blev så vores tid med Bacchus, desværre var den alt alt for kort.

Tak for alle de varme tanker der er strømmet ind weekenden over, dem har vi virkelig haft brug for. Jeg ved, at det ikke kun var for os at Bacchus betød noget særligt og at han nu vil blive husket og savnet af mange.

Ære være Bacchus 20.03.2008 - 04.09.2011

2 September

Eftermiddags turen gik ned til søen og Bacchus kiggede langt efter alle hans venner, først kom vi forbi Kiko, nej hun skulle ikke med idag, så kom vi forbi byens nye hund Luna, næ hun var heller ikke at spotte og over ved gården skulle Bacchus da helt op ved gårdspladsen, bare lige for at tjekke om Fie og Mille dog ikke var ude, næ nej ikke skyggen af nogen af vennerne i dag.

Til gengæld måtte vi så bruge en del tid på at kigge på alle grise basserne, som da godt nok er blevet store og meget søde.

Sådan har det efterhånden været et stykke tid her, skønt Kiko har været på visit et par gange, bare lige for at fortælle, at løbetiden er helt overstået, men men det har Bacchus altså nu en hel anden mening om, han syntes åbenbart at Kiko bliver ved med at dufte og det er godt nok træls, som sagt på godt Jysk :-)

Så det bliver til mange ene ture over markerne som lige nu står som stubmarker, så vi kan rigtig komme omkring på dem.

Men ellers har det også været store badedag her, Bacchus skal være rigtig fin til weekenden hvor han skal udstilles i Køge, men først får vi fornemt besøg, Pia kommer forbi i morgen og så skal vi se om vi kan få styr på lokkerne, pu-ha tror vi får kam til vores hår, syntes efterhånden Bacchus er hel umulig at have oppe på havebordet, men lad os nu se måske bliver det noget andet i morgen, når det ikke bare er den sædvanlige børste tur med mig :.-)

Store bade dag

og så det fedeste ryste billede, selvom Bacchus bestemt ikke ser ud til at være ved sine fulde fem så er jeg total vild med det billede, bare det at se hans øre og løvemanken der stritter hele vejen rundt, ja selv øjnene køre med.

jo når Bacchus ryster sig, så mener han det.

 

22 august

 Mulle på en ny eroberet plads

og ikke nok med det, som noget nyt er hun nu begyndt at gnaske løs af Bacchus mad. Det er nu meget morsomt for jeg har lige fra starten haft meget travlt med at Bacchus endelig ikke måtte spise hendes mad, da vi jo altid har lært af hunde og katte ikke må få samme kost. Det har Bacchus ihvertfald også helt styr på og han kunne ikke drømme om at guffe Mulles mad, men Mulle mener åbenbart ikke det samme gælder hende.

Her sker der ellers ikke en dyt, desværre har pigerne og jeg været ramt af ondt i halsen og masser af snot, så hele weekenden har været en stille og jævn kedelig.

Der blev kigget langt efter de gode turer med mig :-) ja selv mulle kiggede med

men heldigvis har Arne flittigt haft Bacchus med ude på gode skovturer, en af dem gik ihvertfald til Monet skoven

det ses jo tydeligt med alle de åkander

- og hvad laver man så når helbredet skranter, jo jeg sidder da og kigger lidt inde på facebook og der så jeg et billede, som jeg med det samme blev meget vild med, ja så vild, at jeg nu har tyvstålet det, for det måtte bare ind på min side.

 Se smukke Buffas

ihh hvor det dog bare oser af Bacchus

Jeg fik da også narret pigerne, da jeg skulle vise dem pletskudet, men kvikke Amalie udbryder efter et øjeblik "hvor har du taget det"?,(hun kunne nemlig ikke kende sofaen i baggrunden) Ann-Sofie begynder så også at studse lidt og siger "ej det er da ikke Bacchus" det er da nogle andre poter" ja de poter må Bufas hvis have fra mor Lady ;-) 

men for os er det meget tydeligt at se, at Buffas er søn af Bacchus.

 

15 august

Fra tid til anden får jeg et wake up call og sådan et fik jeg i sidste uge, nu skulle det være jeg ville begynde at løbe lidt - rolig nu, når jeg skriver løbe skal der ikke ligge noget stort i det, men første mål var at kunne løbe ud til skoven og tilbage igen. Så torsdag, fredag og lørdag løb Bacchus og jeg skam frem og tilbage. Selvføgelig kunne jeg ikke løbe hele vejen, men det må jo komme. Søndag holdt vi så hviledag, ja lige som de profesionelle. Idag Mandag efter job var der derfor ingen slinger i valsen, jeg havde besluttet at vi skulle ud på vores lille løbetur igen.

Men men men det gad Bacchus da ikke, ikke så snart var vi begyndt at løbe ud af vejen før Bacchus stoppede, et par kald og lidt lokkeri med en godbid og han løb lidt igen, sådan gik det et par gange og jeg blev lidt små irreteret på ham, ja så lagde Bacchus sig da bare ned og var overhovedet ikke til at rokke eller lokke. Bacchus gad ikke løbe basta !!!!!

Ja så stod vi der en rum tid, ja lige indtil jeg begyndte at gå ind på marken, unden at sige noget som helst. Så kan det da nok være at Bacchus kunne få lettet sig og glad og lystigt afsted det gik ind på marken, nu havde piben fået en hel anden lyd.

Ja ja så kunne vi da gå over marken ud til skoven, når nu Bacchus ikke gad at løb eller gad han ? Meget pudstigt var det ihvertfald, da der pludselig letter en hare lige foran ham, der kunne det nok være at han kunne få benene på nakken og piskede afsted efter den, der fejlede bentøjet bestemt ikke noget. agrr sådan en bisse.

Nå men rundt på markerne kom vi da, og selvom der slet ingen sol var blev det en varm og meget trykkende tur, Bacchus havde nok sat mere pris på en skovtur idag, næste gang jeg har løbetur på programmet må jeg vist derud ;-)  

14 august

For hundrede år siden lovede jeg at passe Kiko i dag, men nu med løbetid blev der ændret lidt i planerne, så istedet for råhygge her hos os hele dagen, blev det kun til to ene lufteturer med mig.

Først stod den på morgen skovtur sammen med Arne og Bacchus, hvor der var lidt ræs til at starte med, men ellers gik det nu hurtig over til en stille tur hvor der var tid til fordybelse over det fine træ med de mange svampe på.

  

Og selvføgelig havde vi da hele skoven med hjem i pelsen på Bacchus

derefter gik jeg over til Kiko, ihh hvor det passede hende godt at jeg kom, hun var ellevild og hun troede bestemt, at vi nu skulle over til Bacchus, næ nej hun måtte nøjes med en tur ned til søen og over marken hjem, hvilken hun bestemt da også blev meget tilfreds med :-)

Også en dejlig eftermiddagstur blev det til vi nåede lige hjem inden himmelen trak sig sammen og det blev mørkt og regnfuldt, her var lovet skybrud, så jeg ventede det værste, så efter at Kiko var afleveret hjemme, gik jeg klar hvis lyn og torden tjernsten skulle rykke ud, det blev aldrig til andet end kraftigt støvregn, så kiko klarede sig fint uden assistance til Annie kom hjem.

Her efter aftensmaden var der en lille bitte smule revet skinke og ost tilbage, isteden for at smide det ud, smider jeg det selvfølgelig ud på fliserne til Bacchus. Mulle der for længe siden har fundet ud af at holde sig til når der bliver givet lidt ved døren kommer løbene til og Bacchus deler gladeligt med Mulle, men best som de står der og guffer sig, får Bacchus pludselig en over snuden. Mulle er desværre ikke særlig venlig sindet.

Først blev der guffet løst 

 så en over snuden 

Bacchus forstod da ikke et kuk

og trods Mulles ivrige riv og hvæsen sætter Bacchus hver dag en ære i at fortælle os når Mulle skal ud og ind,

 ih nej han bærer skam ikke nag.

Se ældre beretninger fra Bacchus hundeliv her!!